one of those sunny days

tog en löprunda innan frukost. Var lite tufft i början, luftrören var inte riktigt vana vid isluft, så jag fick rätt ont i dem, men när jag pw lite några minuter så lugnade det sig & det gick att springa. Vilket var helt toppen, & jag kände verkligen adrenalinet pumpa & musiken gjorde mig så taggad. Jag älskar verkligen känslan när fötterna slår mot asfalten, & musiken dånar i öronen, just då, för några minuter glömmer jag bort allt mörker & känner mig lycklig & så levande. Välkommen tillbaka ute-löpningen, jag har saknat dig, jag hade nästan glömt bort hur bra det känns.


Ska snart iväg till skolan, måste bara tipsa om en grej jag verkligen ÄLSKAR! Det är knäckebröd med mosad avocado & mini-keso på. Det är helt sjukt gott, jag har blivit beroende typ. & det bästa är att man lätt står sig typ 4 timmar på det & man blir inte sådär äckligt mätt heller.
Solen skiner idag & jag funderar på att dra på mig pälsvästen och skinnjackan & mina pilotbrillor, våren är på G asså!
puss till alla mina fina läsare, & ta vara på vädret idag! :*




Kommentarer
Postat av: tictactoe

Åh va härligt det lät med en löptur! Jag har aldrig varit en person som gillat att springa för jag har lätt att bygga benmuskler så kör alltid bara PW, men nu när jag börjat på gym så har jag värmt upp på löpbandet och shit det är verkligen riktigt härligt o sköter man sin kost rätt så borde man ju inte få asstora ben?!



Har du speciella löpskor? Funderar på att köpa ett par som verkligen passar ens löpsteg.



Ja, det vore intressant om du skrev om din bakgrund :)Du kanske bara inte kan SE att du är smal?? Vad säger din omgivning? jag tycker det låter lite att väga så till din längd!



Jag är 164 och jag väger nog 51 kg, har satt lite förbud på mig själv att jag inte får väga mig på ett tag eftersom jag börjat träna och då kan det ju bli att man går lite upp o ner, men hoppas på att i slutändan att jag går ner :)

2011-03-08 @ 14:14:15
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Fröjda

Ja våren var verkligen på besök idag, underbart!

2011-03-08 @ 18:22:38
URL: http://frojdfull.blogg.se/
Postat av: plastic.

måste testa avocado mackan! <3

2011-03-08 @ 20:02:19
URL: http://plasticme.blogg.se/
Postat av: c

oohja, bästa pålägget ever! ;D

2011-03-09 @ 00:36:20
URL: http://dreamingforawhile.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Va avancerade grejer du kör! :P Vad är en lunarglide eller vad den heter??



Jag håller med dig om att kg inte är allt och man ska försöka fokusera på det man ser i spegeln istället eftersom man kan bli smalare samtidigt som man går upp eftersom muskler väger mer än fett så därför jag kör uppehåll med vägandet ett tag och kollar in resultatet i spegeln :-)



Bara för att de inte säger ngt så betyder det INTE att man är fet! De kanske inte vågar säga ngt om de tror att du har ÄS? Hur gammal är du?

2011-03-09 @ 10:28:53
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: snowwhite

härligt =) ja jag började min dag idag med en löprunda i solen, det är ju för underbart! Dock äter jag alltid någon typ av frukost innan då jag blir alldeles svimfärdig annars.

2011-03-09 @ 11:04:44
URL: http://thinbreath.blogg.se/
Postat av: c

sv. det har du fullständigt rätt i! :) men för den kroppen har jag ändå 10-15kg i kan jag lista ut..

2011-03-09 @ 19:08:21
URL: http://dreamingforawhile.blogg.se/
Postat av: Elvira

Åh Löpning <3 saknar det något så enormt, drog på mig influensan för en vecka sedan har har träningsförbud. Jag längtar själv till att kunna pumpa och känna endorfinruset igen!



Åh det lät gott, jag är bara livrädd för avocado (jag vet dumt, med tanke på allt annat skit jag stoppar i mig). Jag är dock galen i paprika och mjukost 7%, det har jag på mackan!



Kram

2011-03-09 @ 22:03:42
URL: http://elvirasvrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0