day one

Day 1: 500 calories (or less)


frukost:
havregrynsgröt [80]
ryvita + 1 skiva ost[40]


äpple [60]

Lunch:
vitkål, riven, ca 50gram[20kcal]
2 gafflar vit fisk [30kcal?]
2 dl vatten
1 pkt läkerol [30kcal]


grönt te

Lär bli ngt mer, ska träna kl 18:30, för att orka med. Men ligger bra till:)


ABC-

Tänkte faktiskt köra med abc-dieten med start imorgon. Har blivit intresserad av detta efter jag kollat runt i lite olika bloggar:) Har föresten uppdaterat mina länkar, där hittar ni mina favoritbloggar:) nu ska jag kolla nh, hörs senare!:)M

hur går det för er sötnosar? Hoppas det går bra i alla fall. Går helt okej för mig. Är sugen på att ta en promenad, men det är så sjukt kallt ute, så jag får nog köra pilates istället. Är grymt mör efter gårdagens löpning. Gjort om designen lite, inget fancy, jag vet, men äh! Nu får det bli lite pilates, hörs sen! Stay strong!

2day


1 dl gröt
vinbärssylt
kaffe
en skiva mörkt bröd med skinka

nyponsoppa


30 min, 4,6 km löpning
- 233kcal

Im satisfied:)

friday

Ledig hela dagen, väldigt skönt. Åt nyttig frukost kl 9 bestående av smoothie gjord på linfrön, lite fibergryn, vinbär och naturell youghurt. Slängde även i några russin. Blev gott. Kokade ägg, som jag åt typ 1/3 av. Blev inte alls bra. Har aldrig förstått mig på det här med hur man gör för att koka ägg:P Plugga lite till mitt prov, strax dags att fortsätta. Ska till stan med min mor idag, köpa ett par nya jeans. Eftersom dessa jeans är rätt eftertraktade köper jag dem nu, men får inte börja använda dem förren jag har gått ner 2 kg. Det är mitt första delmål.

Party ikväll hos min gamla vän. Ska bli otroligt roligt, dock blir det en nykter kväll. Har satt som "mål" eller vad man ska kalla det att det endast är en utekväll med dricka / månaden. Allt för att slippa onödiga kalorier. Så jag kör på sockerfri redbull ikväll:).

Snart dags för mätning av kroppsdelar igen, för att se hur det går. När jag mätte mig 1a Februari hade jag som mest minskat 2,5 cm över låren. Då blir man ännu mera pepp!
 

någon som testat...?

    

som kan berätta lite om dem?:) har inte själv vågat på mig ngn av dem än, vilken är bäst?

efter träning

Hej!
Har vart en bra dag idag (tror jag?). Skolan gick bra, fick sluta tidigare. Hittade brev från min älskling i brevlådan också, kunde inte gjort min dag bättre:*. Shiit, jag är så dålig på sånt här, vad jag ska skriva:P  Tränade gym 30 minuter idag på idrotten, mest ben blev det. Kom precis hem från aerobicen, högt tempo idag:D superskönt. Har börjat fundera på att testa efter läst om det i sofies blogg( www.needtobethin.blogg.se) . verkar nice:)
Lite thinspo:

17:18

Helt ok dag, har försökt äta något lite var 3:e timma, har gått bra. Om 45 minuter är det kvällsmat, VarmaKoppen & en ryvita med lite keso på. Sen är det dessa övningar nedan 1 gång till innan läggdags. (har alltså redan gjort dem en gång, därav det står 2*).

Träning:
2*200 situps
2*50 lår (vet ej vad dem kallas)
2*40 rumpa (inte denna heller).

Imorgon är det långpromenad som gäller, när jag kommer hem (sent!) från skolan. Tills dess, håll uppe motivationen!:)
 the name

Så, vem är jag då?
Bor utanför en storstad i Västsverige, går andra året på gymnsiet.
Längd: 170
Vikt: 54

Mått (nu):
Byst:    
79cm
Midja:   64 cm
Stuss:  92,5 cm
Lår:       49,5 cm

Mål (14juni09):
Byst:
     76cm
Midja:   60cm
Stuss:  89cm
Lår:       45cm

Har slutat äta godis, dricker ingen läsk, äter bara mörkt bröd, äter i princip aldrig bakverk och liknande, äter aldrig efter klockan 6.

Träning:
Idrott 60 min (1-2gånger/vecka)
boxercise 90 min (1gång/ vecka)
Aerobic 75 min (1gång/vecka)
ute & promenerar minst 60 minuter/dag.


Välkommen till min nya blogg!

Såja, då var bloggen klar. Tog sin lilla tid. Här kommer jag att skriva om min väg till skinny. Blandar med lite tips, thinspo och sånt där :)


RSS 2.0