NO!

you don't wanna die;
you only want to be saved.

går sönder.
 

panik

Har träffat en kille som är en kompis till min kompis två gånger. Vi har varit hemma hos mig & kollat film och lagat mat. Han verkar vara en snäll kille och sådär. Men idag när han frågade mig (över sms) om vi skulle gå ut och käka och bio på söndag - fick jag panik. Totalpanik. Kändes som jag blev intryckt i ett hörn och inte kunde komma därifrån. Jag vet inte varför jag reagerar på detta sättet?  Varför fixar jag inte en riktig "dejt" ? För det är inget fel på honom, men bara det att jag får fetaste paniken... Jag kanske ändå inte är redo att träffa killar seriöst ändå? Ni har alltid något att säga så snälla kom med råd, för jag vet varken ut eller in....

känner mig schizo

typ. När jag läser mina inlagg, ena stunden om Mr S sen om The X. Jag vet inte om jag tänker på Xet pga av att jag ser massa bilder på honom som hans nya tjej lägger upp, eller om jag faktiskt inte har kommit över honom, fastän jag trodde det. Jag pratade med en vän igår om honom och till slut kom vi fram till att jag inte har glömt honom, eftersom jag fortfarande tänker så mycket på honom. & det blir inte bättre, jag känner mig nedstämd & deppig så fort jag är hemma från skolan igen. Vet inte om det kanske också beror på att det är höst & jag vet vad som pågick för exakt år sedan. Det var väl här exakt i dagarna för 1 år sedan jag flyttade ifrån honom. 
 
 
 
Jag är så förvirrad, jag behöver någon att prata med. Jag vet inte vart jag ska ta vägen..... 

herregud

det gör fortfarande ont har jag upptäckt de senaste dagarna. Saken blir inte bättre av att han verkar vara lycklig nu, med sin nya tjej. Hade gjort vad som helst för en enda dag till. 

fläsk

Fattar inte vad jag sysslar med. Tränar bra & äter nästan bra, bortsett från att jag kan sitta och trycka i mig typ 10 flatbröd (nivet såna där supertunna) med mjukost EFTER jag ätit min middag, som var supergod, nyttig och låg på kolhydrater. Funderar på om det är själva grejen att jag drar ner på kolhydraterna på kvällen som gör att jag blir sån här?? Är det någon som har något tips? 

Jag tror faktiskt det räcker nu.

I'm not even upset, hurt or angry anymore.
I'm just tired.
I'm tired of putting in more effort than I receive.
I'm tired of holding on for nothing.
I'm tired of believeing all your lies.
I'm tired of you proving me wrong every time.
I'm tired of getting my hopes up and being disappointed again. 
Det känns bara inte rätt med Mr S. Jag har bara en känsla av att han ljuger ändå. Han skulle kommit hit både i fredags & i lördags men det gjorde han inte. Han bara snackar så jävla mycket skit så jag orkar inte. Jag ska bli av med dem känslorna jag har för honom och avsluta honom. Jag är så done. För sista gången. Han tar mer energi än han ger. Imorgon är en stor dag för mig. Skolan börjar. Jag ska tillbaka i skolbänken för andra gången & håller alla tummar att det ska vara rätt denna gången. 
 
 

RSS 2.0