someone like you (långt inlägg)

I'm about to go crazy. Ännu en gång har jag lyckats trassla in mig i ett jävla drama. [Trouble is a friend]. Vart ska jag börja? Killen som ni alla vet jag alltid tjötar om här i bloggen, har jag ju träffat i ganska exakt 2 år, & vi har haft våra ups-and-downs, men någonting har hänt som förändrat allt.

Vi hade precis börjat komma ur senaste "stormen" & då, då dök det upp en kille som jag till en början inte var särskilt intresserad av, men så träffades vi på några fester & de var uppenbart att något var det mellan oss & de var lite skojbråk mellan oss till en början. Sen berättade min kompis att han hade pratat med henne om mig, & att han undrade om det inte fanns något sätt att få mig. Efter det kunde jag inte sluta tänka på honom, så jag puffade honom på facebook & han la till mig som vän. Sedan började vi prata & sms:a, dock inget som skulle va som att jag var otrogen mot min pojkvän. 

Sen gick allt mer & mer åt helvete mellan mig & killen, troligen för jag inte kunde sluta tänka på den andra killen. & jag flyttade hem & tänkte att det var slut. & nu träffade jag honom häromdagen "hemma" så att säga (vi har bara setts snabbt vid bussen & ute på krogen innan) & det var hur underbart som helst. Kände mig som 15 igen & vi bara låg & pussades & hade det hur mys som helst. MEN... Nu säger killen som jag ser som mitt X att vi fortfarande ihop Men nu har jag sagt till honom att jag inte vet vad jag vill & att jag behöver tänka. & nu ska jag tydligen till honom imon (inte mitt x alltså) & jag har så dåligt samvete, men vafan, jag ser det inte som att vi är tillsammans & allt bara blir så fel & åhhh, nu känns det så dumt. Men jag vill verkligen ge den "nya" killen en chans, & se vad som händer liksom..

Hjälp, tack?


this place is 'bout to blow

Så trött på killen, som enligt mig är mitt X nu. Vart har alla mina läsare tagit vägen förövrigt? Ingen som kommenterar längre :(

O-M-G

jag har så mycket att skriva av mig, om det inte vore för min huvudvärk & att jag jobbar imon. Men jag har lite fina bilder till er :)

wtf?

vet inte vad som hände idag. tryckte i mig 2 små wienerbröd, en macka, nästan en hel påse majssnacks.. JÄVLA SKIT!

söndag & veckans träningspass

Total träning denna vecka:
25 min core
40 min crosstrainer
28 min löpning (5km)
145 min cirkelträning (3x pass)


Mina tankar går runtruntruntrunt i skallen. Bara blivit så trött på livet här i min (alldeles för) lilla stad. Jag vill ha action, passion, händelser & något nytt. Det är som jag säger; jag är en rastlös själ. ALdrig nöjd, vill bara ha mer & mer. Vill ha ut mer av livet liksom. Jag tror New York hade varit något för mig...

fredags-inspo


show me what I'm looking for

Sometimes, good things fall apart so that better things can fall together


Min hjärna är en big mess för tillfället. Trodde jag var nöjd, but then he showed up & turned my head upside&down. Är det här jag slutar? Aldrig någon "egen" lägenhet, ingenting? What if it doesn't work? But what if it does?

trouble is a friend13 september

igår:
60 min cirkeltränin
Idag:
crosstrainer 15 min
core 30 min

Får se lite vad det blir imorgon, jag är ganska öm i benen idag! Funderar på att testa nytt dans-pass, men jag har SÅ dålig kordination så vet inte om jag vill totalförnedra mig ;) Mindre än 2 veckor kvar till tattoo, börjar bli lite nervös & + är att jag verkar tappat lite fett runt magen (JIPPIE!).

svar till E:

E om 060911:
Du har tagit Ellen Claessons bild (bikinibilden i detta inlägg)

Bilden har jag inte gjort själv, utan den är från Diethoroscope.tumblr.com , men det är inga problem att ta bort den i så fall.

060911

Dagens träning:
25 min löpning
4 km promenad (till jobbet om en stund)

Löpningen gick trögt idag, vet inte riktigt varför, men jag sprang iaf.. Satt och funderade igår på det här med min tatuering & jag har bestämt att jag inte får äta något godis, chips eller kakor fram tills min tatuering som är den 26 september, bara för att jag ska hålla mig duktig. (självklart är planen att inte äta sånt över huvudtaget, men nu har jag en morot om man säger så).

050911

var ute & firade en kompis i lördags & tydligen drack jag bra mycket mer än jag kommer ihåg för jag har fortfarande ont i huvudet, vet inte om det beror på utgången eller om jag håller på & bli sjuk... Ska iväg och jobba i eftermiddag, så jag hoppas att det har försvunnit då. Det märks i alla fall att hösten är här nu, & det regnar lite lätt utanför fönstret.

Idag blir det ingen träning, bortsett från promenad till & på jobbet. Imorgon hade jag tänkt att gå ut & springa en sväng eller träna något lunchpass på gymet. Kom på idag att jag inte har någon aning om hur mycket jag väger, utan mer går på hur det ser ut & känns i spegeln typ, fast kanske ska ta och väga mig snart? Mitt mål är ju i alla fall victoria secret modell fortfarande..

2 september

var ute & sprang 1 mil igår, alltså sprang hela tiden & det var första gången jag inte gått nånting även om det var väldigt kämpigt den sista biten. Men jag tänker inte ge upp, mitt mål är att springa milen på 40 minuter till nästa sommar. Kommer bli tufft, men som jag alltid säger: ingenting är omöjligt för den som har viljan! 

Idag var jag dessutom & bokade tatueringstid, yeey!

nystart

nu har hösten kommit, eller i alla fall officiellt. Jag ser September, Oktober & lite November(beror på vädret) som höst. Vet inte hur ni känner inför hösten? Jag har varit lite deppig över att sommaren är slut, men jag kände att jag fick ett bra avslut på sommaren genom min weekend & mina höst/vinterboots är införskaffade, saknas bara lite mysiga koftor & en ny sjal, så är jag redo för höst. Det kan faktiskt vara mysigt med höst, älskar de dagar som är soliga, lite kyliga & helt klara och så ligger det lite löv här och var.
I alla fall, September är det & ny månad, ny årstid & nu ska vi fan ge gärnet! Jag har verkligen börjat få riktig rutin på träningen & det känns så bra.
Berätta, vad händer för er nu under hösten, ska ni plugga / jobba? :)

RSS 2.0