dag 2.

IN:
½ portion fibergröt m. äpplemos
½ rågform

1 äpple
1 apelsin

½ rågform med en skiva ost
100 kcals måltidsersättning/proteindrink, vad det nu kallas.

Planerat, efter träning:
1 varma koppen
1 ägg
en kopp grönt te
vatten

Är nöjd med dag 2 denna vecka också. Känns skönt. Ska snart ut och träna, helt underbart väder ute ju! Imorgon blir det gymet, har även lovat några kompisar att fika, men då blir det kaffe, te eller cola light. Idag kom mina L-carnitine tabletter som enligt sidan (svenskhälsokost.se) ska vara :
  • Ökad fettförbränning
  • Extra effektiv under lågkaloridiet
  • Antioxidantisk verkan
  • Förbättrade kolesterolnivåer
  • Ökad fokusering och energi

Så jag hoppas de funkar:) Nu blir det plugg.
Stay strong mina darlings, ni är jätteduktiga! ♥



dag 1.

In:
06:30
2 knäckemackor m. philadelphia och gurka
1 dl lättfil
Kaffe

11:00
1 rågform

15:00
En kopp kaffe
1 knäcke macka

19:00
90 g tonfisk
2 skivor skinka
1 kopp grönt te

Godkänd dag, tycker jag. Tränade även cirkel idag. Så det känns bra. Imorgon blir det 5km löpning. Har ni haft en bra dag , tjejer? :)


dag 1, non-fail-week.

Jag ska ha en non-fail vecka nu. Hela veckan ska bli perfekt. På söndag ska jag vara nöjd & lycklig över att haft en så bra vecka. Har inte någon egentlig strategi, men det är i alla fall mycket träning & supernyttiga, små portioner. Typ så. Kul att jag just kom på att det är påsk i helgen. FUCK. Men jag ska vara stark & bara äta det allra nyttigaste & träna ännu mera.

Nu kör vi, denna veckan ska vi INTE faila. Ska snart åka till skolan, så det blir update ikväll.

Stay strong tjejer, nothing taste as good as skinny feels!

goodnight



detta ska vara vi i sommar! ge inte upp! ♥

not so sweet saturday

Helgen har varit som förra helgen, inte världssämst, men fan inte godkänd heller. Känner mig som ett FETTO på hög nivå. Killen är ute & partar ikväll - jag sitter här. Måste plugga lite, men det gör ingenting för mig. Eftersom jag har sån ångest över mitt fett just nu, är det nog bäst att vara själv. Imorgon ska jag börja dagen med en powerwalk innan frukost och 8 min abs & min frukost ska endast vara ½ dl gröt m kanel och grönt te.

Sen ska jag och mamma ut på äventyr = jag slipper massa mat. Blir killen senare på eftermiddagen, vilket betyder äta jättelite av maten. Hoppas att mina nya fettförbränningspiller kommer på måndag också, dessutom har jag bokat cirkel på måndag, tack för det.

Jag vill vara smal NU & jag vill tatuera mig innan sommaren. Kan ju inte vara fet när man ska ha en tatuering på revbenen - right girls?
Nu ska jag verkligen ta tag i mig själv, 75 dagar kvar, snart är vi där!!


då var det fredag igen

In:
06.00
Lättmjölk m. blåbår & lite havrefras (innan träning)
09:00
Rågform m. keso & ruccola.
12:00 (planerat)
En varma koppen & ett äpple/apelsin.

Var och tränade imorse (därav 2 frukostar).
 Körde -100 kcal löpning, sen ett stenhårt rumpa & lår pass, blev sjukt svettig. Ska köra 8 min abs snart också. Ikväll ska jag till killen & jag vet att det kommer bli thaimat, & jag har ingen som helst chans att komma undan, så vad är det bästa att äta? Stark kyckling antar jag? & typ inget ris.

Mina mått idag: (senast jag mätte var i slutet på februari.)
Bröst : 79,5 (-0,5)
Midja: 64 (-3)
Rumpa: 92,5 (-2)
Lår, Bredaste: 51 (+0,5)
Lår, smalaste: 39 (+2)
Överarm: 24 (-1)

What the fuck?? Lår + 2,5 cm??? nu fick jag ännu en anledning till att öka på löpningen, powerwalksen och benövningarna. Jag ska fan ha smala lår, inga tjockislår. & jag som tyckte de såg lite smalare ut i spegeln.. Där ser man hur mkt man luras. Jättekul.


Såna här snygga lår SKA jag ha till sommaren. Tänk ihop med en miniklänning, LOVELY.


78 dagar kvar, gotta stay strong!!

två bilder som ska hålla oss alla från massa skräp, idag, imorgon och hela tiden fram till sommaren. Vi vill ju inet var som valar på beachen i sommar, right?

  
(någon som vet hur man får en sån awesome rumpa förövrigt? Tips på övningar - ge mig)

onsdag

sitter här med världens träningsvärk i mage och rygg. skönt, men lite jobbigt.
beställde precis nya fettförbränningspiller, L-carnitine, från Svenskhälsokost, ska se om dessa funkar ännu bättre än fatburning pillerna :) var & tränade aerobic idag med lite styrka samt simmade igår, så jag är ganska nöjd med veckan än så länge. Maten har gått relativt bra, kunde varit bättre men också sämre..

Imorgon blir tyvärr ingen träning, har en väldigt stor sak jag ska göra imorgon, som jag inte kan avslöja här. Men på fredag blir det en riktig genomkörare på gymet, det är en sak som är säker. Sen blir det lite löpning osv i helgen.

Gjorde misstaget och kollade mig själv i spegeln innan, FAN VAD FETA LÅR JAG HAR!! Skulle ni se mina lår nu skulle ni skratta. Ibland undrar jag hur min kille kan stå ut med mig alltså.. Förövrigt har jag sagt till honom att jag vill gå ner 5 kg, & han sa typ "tycker redan du är perfekt, men om det gör dig lycklig så..." EH ja, det skulle göra mig överlycklig att komma i mina jeans som jag hade när jag var typ 14!!

THINK THIN! Imorgon är en ny dag, & inget mera fail nu tjejer. Vi klarar detta!


 

80 dagar kvar

 

verkligen 80 dagar kvar till sommaren och nu får vi lägga i högsta växeln. Har suttit och kollat lite tatueringar jag vill göra, vill så gärna göra en på revbenen, men då måste man vara skinny... annars ser man bara äcklig ut. Jag ska fan bli smal och om jag ska tatuera mig så måste jag ju vara smal några veckor innan sommaren börjar så den är läkt tills dess.. ska försöka lägga mig nu och imorgon ska bli en perfekt dag,
eller hur girls? :)

monday

Förlåt, sämst uppdatering, jag vet. Hann aldrig uppdatera i lördags eftersom jag åkte direkt till killen. Helgen var OK, inget hets och inget skit, bra det.

Dagens intag:
2 knäckemackor m. skinka
½ kopp te

Sallad med 100g kyckling

100 g nötfärs + lite ruccola
1 cola light
1 energidricka (sockerfri)
Cirkelträning

Energidrickan ihop med mina fatburning piller har gjort att jag är lite speedad nu, kan bero på att jag ätit så lite under dagen också, underbar känsla. Ska mäta mig på onsdag tänkte jag. Träna varje dag hela veckan och även börja med 8 minutes abs, läste i Lucys blogg att hon har gjort 5 ggr/veckan och såg resultat efter en månad. Platt mage ? jatack! Imorgon blir det löpning, LIKE! Hur går det för en annars girls?:)


ingenting är omöjligt för den som har viljan.

Varit med boyfriend, därför min dåliga update! Tränat varje dag denna vecka i alla fall, senast idag tränade jag spinning - sjukt skönt. Imorgon är det fredag - & jag ska stå emot flottiga chips imorgon när jag ska till några tjejkompisar. Som förövrigt alltid påpekar att jag är löjlig som inte äter chips osv, you get the point. Men jag tänker stå på mig & tänker INTE falla för grupptryck. 
Förövrigt funderar jag på att mäta mig snart, kanske rentav på söndag och se om det har skett någon förändring på mina mått. Mina armar känns liiite mindre, :)
kommer inte hinna uppdatera förrän på lördag, men tills dess hoppas jag ni kämpar och kämpar.

STAY STRONG!


running

är rätt nöjd med dagens intag. Ska snart ge mig ut & springa, 5km rundan blir det idag. Kollade mig i spegeln innan, revbenen börjar synas när jag står rakt. LOVELY! Måste dock träna mer mage, så den blir platt och fin! Men än är det ett tag kvar tills vi ska visa oss i sommarkläder. Tur är väl det, jag behöver tiden till att bli skinny och snygg! Nu ska jag plugga lite, sen är det löpning. Killen kommer sen, så blir uppdatering tidigast imorgon:)

& remember;
nobody wants a fat girlfriend.


make me skinny

USCH, magen står ut som en äcklig ballong, ätit sådär idag. Tränade i alla fall idag - styrka. Imorgon är det 5km rundan. Måste plugga och allt sånt, imorgon kommer killen så får se om jag hinner uppdatera något. har ångest som jag-vet-inte-vad. Ska lägga mig i sängen och plugga lite, sen sova. imorgon ska jag äta så lite jag bara kan. sådetså.

STAY STRONG!

 


helgen

veckans träning:
M: 5 km löpning
T: 6 km löpning
O: vila
T: 5 min rodd, 5 min löpning styrka 30 min
F: -150 kcal löpning, styrka 30 min
L: 5 km löpning
S: 5 km löpning

Är nöjd över veckans träning, nästa vecka ska bli minst lika bra! Har inte ätit några chips, inget godis, ingen läsk. Endast en pytteliten bit tårta + två kakor (Fail, jag vet!) när jag var på kalas. Men vad gör man inte för att slippa få folk misstänksamma?
Måste få min nattsömn, så hinner inte skriva så mycket mera idag, men imorgon blir det lite bättre update. Ny vecka, nya tag. Det ska synas på vikten om en vecka!

THINK THIN!


weight

ÅNGEST! ska till gymet om två timmar, & då är det dags för vägning. Jag tror att det står 55,0 idag, bara för att jag inte ska bli besviken. Men det hade varit underbart 54kg!


failing is NOT an option

denna helg. Jag ska inte faila någonting. Allt ska vara perfekt och på söndag ska jag kunna skriva här helt 110% nöjd. Bf kommer hit imorgon (= inte någon risk för massa äckligt skräp, jag tänker inte köpa något, han köper inget om jag inte säger till honom att göra det.)BRA!
På lördag ska jag försöka ut & springa 5 km, sen SKA jag undvika skräp hos bf på kvällen. Det enda jag gör när jag är hos bf är att äta det hans föräldrar lagat/osv, lite svårt att säga att man inte är hungrig när man är där hela helgen. Men äter alltid så mycket grönsaker jag kan. & hellre "vanlig" mat än äckliga fika, godis, chips osv!
vill vara skinny nu!!!!
I sommar ska vi vara nöjda med oss själva, & se ut såhär.
& allvarligt talat, fortsätter man faila varje helg, så kommer man inte se ut såhär i sommar!

struggle is the only way to make the impossible possible! 



t o r s d a g

06:00
½ portion gröt m. kanel och äpplemos [70]
rågform [55]
Grönt te
09:00
1 litet päron [55]
12:00
½ mörk fralla m. skinka och salladsblad [?]
1 päron [55]
15:00
2 rågform [110]
mager ost på varje [ca 45?]
2 koppar grönt te med citron
18:00
100 g kött i sås [200]
1 skiva mörkt bröd [110]
1 crisp n' light [20]
ost på båda [ca 45-55?]
1 äpple [52]
Summa : 927:(
Träning:
5 min rodd [-50]
5 min löpning [-50]
Styrka ca 30 min[?]

Förlåt om jag alltid skriver upp vad jag ätit, ni får säga om ni tycker det är tråkigt? mest för min egna skull för att jag ska komma ihåg och se vad jag kan dra ner på osv. är inte speciellt nöjd, känns onödigt mycket:( , imorgon är det vägning på gymet och träning efter det. ska träna stenhårt!!

Hur har eran dag varit?
vad vill ni se mer/mindre av i min blogg föresten?:)


te

18:00
grönsakssoppa (blomkål, broccoli, morot) egengjord
2 skivor rågform m. mager ost
1 päron

har jätteont i magen, precis runt naveln typ.. Börjat få det jätteofta. Har ångest över maten, vet inte varför. Sitter här nu med en kopp grönt te med citron, ska lyssna på musik, skriva en inlämning inför morgondagen, sen plugga lite teori och sova till 22:00!

Ska ha en ännu bättre dag imorgon!

o n s d a g

06:00
1 kopp te [0]
1½ dl apelsin jos [64]
2 knäcke mackor m.skinka [150]
09:00
1 päron [44]
12:00
½ naturdiet [105]
1 witamindricka [85]
15:00
½ naturdiet [105]
0,5L cola zero [1]

Känns bra, köpte rågform (bara 55kcal/skiva!), crisp n' light idag, så något av det blir det som kvällsmat. Troligen ett ägg också. Känns bra, tagit en fatburning pill idag, ska ta en om en stund. Jag tycker faktiskt de funkar. Efter jag ätit min naturdiet idag på lunchen så kände jag mig mätt, och då hade jag bara ätit en halv. Så jag tror de funkar, i alla fall aptitdämpande och ökade mättnadskänslor. Sen får vi se om det syns på vågen imorgon när jag ska till gymet. Vore ju nice med något kilo i alla fall!

Är det någon av mina läsare som bor runt gbg-området? I så fall får ni gärna adda mig, vill så gärna ha en ana-vän som bor i närheten, som man kanske t.o.m kan träffa, :) Ni andra får gärna adda mig också, om ni vill det! :)

THINK THIN, nothing taste as good as skinny feels.



detta ska vara vi i sommar!

  
 

Tisdag

08:30
½ portion gröt (120?)
2 msk äpplemos (23)
1 kokt ägg (75)
½ skiva surdegsbröd (?)
12:00
1 morot (31)
1 kopp kaffe (4)
1 egengjord fralla (85)
20 g jordnötter (117)
2 ägg (150)
Träning senare:
6 km löpning

känns bra än så länge, ska träna sen. Ska bli grymt skönt! Blir inte mycket till uppdatering idag, ska dock hinna slänga in ett thinspo inlägg senare! 
Stay strong tjejer!

think thin

UNDERBAR KROPP! kolla tightheten!


nyttigt bröd

testade ett nytt recept, grund receptet var frukostbullar, men bytte ut till nyttigt mjöl

- 1 dl vetekross (ca 60g)
- 1 dl vetekli
- 1 dl vetegroddar
- 1 dl grahamsmjöl
- 1 dl rågmjöl
- 3 dl fil (1,5%)
- 2 tsk sirap
- ½ tsk salt

Blanda alltihopa till en smet, gör ca 12 bullar grädda i 200 grader typ 20 minuter.

Dessa bullar innehåller ca 85 kcal/bulle och är väldigt mättande. Jag har lagt ihop allting på kaloriräknaren och delat på 12 (ungefär så många bullar blir det, i mellan storlek) och fick fram ~85kcal. Jag tyckte de var goda och mättande:).


weakness

Jag har bestämt mig för att skippa fruktdieten. Var inne på kaloriräknaren och insåg att jag bara får i mig kolhydrater, och nästan inget protein. Mår illa och spydde t.o.m innan, så jag har bestämt mig för att köra på att äta lite var tredje timma, med mycket protein & sånt där, som jag kört innan:) Ska skriva upp allting i kaloriräknaren och sådär. Ska även testa på mina recept från bara 100 kcal kokboken:)
Nu jävlar är jag peppad, blir 5 km löpning imorgon också.

Sommaren är snart här, Stay strong!

den tjejen längst in till spegeln, sjukt snygg rumpa!!!


Day 1

Frukost 09:30:
Smoothie (2 kiwi + 100g jorgubbar+0,5dl c-vitaminbrus+1 tsk linfrön)
Kaffe
11:30
1 tomat
1 morot
15:00
Löpning 5 km
1 kopp kaffe
en liten bit gurka
1 tomat hackad med tacokrydda över
1 morot

Inte alls jättekallt ute idag - vilket betyder skinnylove going ut och springa. Ska bli så sjukt skönt!
Dag 1 på fruktdieten idag, eller ja, det är tillåtet med lite grönsaker oxå. Känns bra än så länge, inte hungrig eller sugen på någonting annat. Ska ta mina fatburning pills sen oxå. Tror faktiskt jag ska beställa de där burn-tabletterna jag tipsade er om också! Nu ska jag plugga, sen blir det löpning!

I don't care if it hurts, I want to have control, I want a perfect body, I want a perfect soul.


Eating is for the weak. Starve for self-control; self-control makes you strong

Ännu en helg har passerat. Jag har hållt det jag lovat: inget godis, inga chips MEN... Åt lite popcorn på bion, ihop med cola zero, samt lite nötter. Har varit hos killen hela helgen, så det har blivit vanlig mat. Typ taco och sånt, men jag har försökt att äta så nyttigt som det gått & jag känner så att det är bättre jag äter vanlig mat, än att äta massa skit.. Eller håller ni med?

Imorgon ska jag påbörja min fruktdiet. Saker som är tillåtet är:
- frukt
- Gurka, selleri, tomat, morot
- Vatten
- Kaffe
- Te
- Ev. smoothies på frukt.
.. Vet inte hur länge jag ska köra, men i alla fall tills fredag.

Guuud, jag vill bli smal nu. Känna revbenen, se dem på ryggen när man böjer sig ner. LOVELY! Imorgon blir det löpning 5km ute, för första gången i år. Ska bli grymt skönt, massa peppande musik i öronen! Någon som har tips på  bra musik föresten?


skaffat bloggmail:)

har skaffat en msn nu, [email protected] , bara att adda om ni vill peppa osv :) ska snart uppdatera om min helg, måste läsa era bloggar först bara!:) ♥

thank god it's friday

Vaknade med världens migrän imorse. Tog värktabletter, trodde inte det skulle hjälpa, men de gjorde det, så ni blir det träning innan skolan ändå:) SKÖNT!

06:30
½ portion gröt m.kanel och äpplemos
2 finncrisp
1 kopp kaffe

Idag är det fredag & fredag = risk för massa godsaker som trycks upp i ansiktet vart man än befinner sig. Men nej, jag tänker inte synda något denna helg. Jag ska inte äta godis, inga chips, ingen cola (ev. light, då vi ska på bio imorgon -- faaan, hur ska jag bli av med popcornen där?). Jag får se till att köpa läkerol eller någonting, jag SKA stå emot popcornen imorgon.
Igår sprang jag 5 km på bandet (-450kcal + armövningar) - duktig tjockis! Läst era bloggar, sjukt peppad blir man... :) Köpte ett rött mockasnöre häromdagen som jag har fäst runt min handled, som ska symbolisera det jag kämpar för:)!
xx

THINK THIN
Pain is weakness leaving the body.


tänk när man kan se såhär fab ut i vitt linne & jeans. (dock är hon inte så jättesmal på denna bilden, men ni fattar:)
Fakta: i sommar är detta vi!


Of course it's hard. If it was easy then everybody would do it.

06:30
½ portion gröt
2 finncrisp
C-vitamin brus
09:30
två tuggor äpple
11:30
50 gram broccoli
2 knäckebröd
½ potatis
13:00
1 morot
16:00
2 koppar kaffe
1 skiva mörkt bröd m. mager ost & tomat
2dl fil m. lite flingor.

åhh, besviken jag blev på mig själv över sista måltiden här... Började äta fatburning tabletterna idag, inte märkt något särskilt, det tar väl i alla fall några dagar.. Precis tagit min andra, fast tänker inte äta mer idag ändå så.. Gått runt och haft ångest hela dagen, druckit över 1,5 l vatten, så magen känns uppblåst. Fick dessutom min mens idag, så imorgon kommer väl vågen visa ännu mera än vanligt, för att öka ångesten med typ 110%. Ska till gymet imorgon, köra kondition, då ska det brännas kalorier vill jag lova!

kolla benen, såna vill ska jag ha i sommar!
Stay strong ♥



nu är dem här

Ja, idag kom Fettförbränningspillrena hem till mig. Ska börja med dem imorgon. Man tar 1 tablett 40 minuter innan man ska äta ihop med 3dl vatten. De ska öka förbränningen, ge ökad energi, snabbare mättnadskänsla och dämpa hungern. Detta blir spännande! :)

Tips till er som inte vill lägga så mycket pengar på "piller" & liknande, dessa länkar är till 1 månads förbrukning & det enda man betalar är frakten på 29,50:-

♥ Äppelcidervinäger tabletter:
 http://www.euroads.se/sites/se/nature_lab/1072/landing.php 
♥ Chili Burner (49:-+29,50 i frakt)
http://minisites.adsshelter.com/chiliburn_se_216/minisite_template.aspx
♥ CLA
http://affilate.mikkelsenmedia.dk/partnersystem/microsite_form.php?mid=661&partnerID=1481&camID=2688&csize=6&aux_something=[ID_PARTER]&partner_userid=[ID2_PARTER]&partner_url=[partnerURL]

Funderar på att testa äppelcidervinäger tabletterna & CLA faktiskt, eftersom jag har fatburner nu:) Vill bara påpeka en sak här med länkarna, det är ingen form av reklam från min sida, utan endast tips. Hittade dessa på gratis sidor:)

Blir tyvärr inte så mycket mera till update idag, killen kommer om en stund :)

THINK THIN, & stay strong.
nothing taste as good as thin feels.




fat

06:00
½ portion gröt m. kanel och 2 msk äpplemos(!!)
2 skivor flatbröd
1 kopp kaffe m. lite mjölk
10:00
1 äpple
12:00
1 mango
lite skolmat(köttfärs+väldigt lite pasta)
14:00
½ naturdiet bar
16:30
sallad med kyckling & isbergssallad, tomat


Fick precis ett sms att mina fatburning piller är påväg hem till mig. LYCKA! äntligen ska man få bli av med allt äckligt fett. Ska till gymet efter skolan & köra stenhårt. Blir 20 min på bandet, rumpa och ben.
Nu måste jag springa till bussen, får se hur det blir med update senare efter träningen, killen kommer hit ikväll...

Think thin girls

coffee

dagens intag:
06:00
½ portion gröt m. 2 msk äpplemos (måste börja lära mig att äta utan äpplemos!)
2 flatbröd m. mager ost(17kcal/styck + ost?)
09:00
1 grönt äpple
12:00
2 glas vatten
1 äpple
100 gram lax
lite sallad
15:00
½ naturdiet (100kcal)
2 flatbröd m. mager ost
17:00
1 kopp kaffe m. lite mjölk.

Känns som det blivit mycket idag, usch. Ska plugga om en stund, tänkte cykla en timme på träningscykeln då och köra lite styrkeövningar... Imorgon blir det i alla fall gymet - skönt. Får abstinens när jag inte får träna...

Har sån sjuuk ångest över min mage just nu att jag bara vill gråta:( åh, hata fett!


RSS 2.0