keep on fighting


Kommer inte kunna uppdatera på hela helgen eftersom jag ska vara med killen. :) Men jag är tillbaka på Söndag igen, & jag hoppas att ingen failar denna helgen!

Är ni med mig tjejer? Inget fail, okej?


VI ÄR SNART DÄR VI MED :)!



tisdag, onsdag

tisdag:
-320 kcal löpning/pw
ben/rumpa/armar på gymet
3 km löpning

onsdag:
-320 kcal pw
rygg/mage på gymet.

har haft mycket i skolan, därför jag inte uppdaterat. Känner den ursäkten kommer varje dag typ, men det är tyvärr så. Hinner i alla fall träna & det är ju positivt! Har i alla fall matmässigt haft en riktigt bra vecka än så länge. & bättre ska det bli! Imorgon ska jag hinna förbi gymet efter skolan, samma sak gäller fredag. Om det inte regnar imorgon så tar jag nog en pw på morgonen innan frukost:)

Är sjukt peppad, bara för att det gått så bra denna vecka!

44 DAGAR KVAR! stay strong!:)


46

IN:
1½ dl fil m. 2 msk musli
1 skiva ryvita
1 kopp kaffe

1 äpple

1 grov fralla
1 cola light

Sallad

1 redbull light
1 mango.

Mitt intag idag, känns helt okej faktiskt. Morgonvikten imorse var 54,6!! Kändes hur bra som helst, vill verkligen inte förstöra det nu. Imorgon är det äntligen gymet som gäller, sedan även en löprunda på kvällen. Har haft fullt upp med plugg hela dagen, så hann aldrig springa idag. Men ska göra några mag och rumpövningar innan jag ska sova! Guuud, efter morgonvikten så är jag såå taggad på att bli skinny!

THINK THIN! inte långt kvar nu, kämpakämpakämpa!




herregud

Det är verkligen snart maj. Det betyder snart bal, snart student, snart dags att vara smal. PANIK!

ska lägga upp mat- och träningsschema för varje dag nu. Nu finns det verkligen inte plats för fail, överhuvudtaget.

bloody sunday

Helgen har varit bra. Jag är nöjd, men kunde såklart varit mer nöjd. Var på kalas igår, pytteliten bit tårta, men kompenserade med 6 km löpning efteråt. Har massooor med plugg, så uppdateringen blir inte så bra.

Hur har eran helg varit? :)


47 dagar kvar!



onsdag



IN:
½ portion gröt
1 skiva surdegsbröd

1 clementin

1 äpple
vitamin water

1 dl youghurt m. 2 msk musli

några nötter.


ingen träning idag, haft prov och andra saker att ta upp tiden med. Usch, hatar verkligen den här tiden på terminen, allting kommer samtidigt, då blir bloggen lidande. Hoppas det går bra för er!

stay strong




perfektion



guuud vilken perfekt jävla kropp!!


Måndag

Då var vi här igen. Måndag, ny vecka, nya tag. MEN NU FÅR VI FAN SKÄRPA OSS! 53 dagar kvar till sommaren, då är det ingenting annat än kämpa stenhårt som gäller. Är hemma idag och pluggar, har en massa saker att göra nu sista månaden innan allt är klart. Ska snart sätta mig och äta frukost (½ portion gröt och ett ägg). Det ska bara vara bra dagar fram till sommaren, ingenting annat. Nu är det allvar!

vet att jag varit dålig på att uppdatera, men har massor i skolan som sagt... Men ska sätta mig och plugga nu, så uppdaterar jag lite senare!

Om ni känner för att peppa på msn eller så, så adda [email protected] :)


något jag kom och tänka på, hur kul hade det inte vart om alla vi tjejer skulle träffas i sommar? :D


 


ge mig

en perfekt kropp.


friday

Sprang 5 km igår, höll ett bra tempo hela tiden och maxade sista biten. Hur skönt som helst. Ska ta en 7 km runda i eftermiddag, helt underbart väder ute ju. Sitter och skriver på en hemsk uppsats, som ska vara inne idag. Har sjukt mycket plugg framför mig. Två prov nästa vecka bland annat, hjälp.

IN so far:
½ portion havregrynsgröt m. 1 msk äpplemos och 2 tsk russin
1 kopp kaffe m. light soya
C-vitaminbrus
1 knäckebröd

Blir troligen ett äpple till lunch, har några saker jag måste fixa under lunchen. Denna helgen blir det ingenting fail, inget skräp eller så. Det är helt bestämt. På söndag tänker jag sitta här och vara nöjd. Tänkte köra löpning både imorgon och på söndag innan frukost. Ska bara få tummen ur också ;)

Det är inte långt kvar till sommaren nu. Vi vet att vi klarar det, eller hur tjejer? Nu lägger vi i en ännu högre växel! :)


thinspo

 


Bild nummer 1: så ska jag se ut bredvid min pojkvän i sommar. Kolla de smala helt underbara benen!

this is me

  

Yes, här har ni bild på mig, tagen idag. Känns redan ångest laddat...
Ska ut & springa sen, ska bli sjukt skönt i det fina vädret. blev dock aldrig något dubbelpass igår, blev bara gymet. Men bättre än inget:)

Idag har jag varit i skolan, städat lite (snart städa mera), fyllt i högskoleansökningar, och ska plugga en stund sen med. Tänkte göra en god smoothie idag också, det var ett tag sen! Kör på hallon och kiwi och så en c-vitamin brus, MUMS!

förlåt förlåt förlåt förlåt

för världens sämsta uppdatering! Jag har i princip bott hos min kille de senaste fem dagarna (underbart, men inte så kul för bloggen!). Nu är det 59 dagar kvar till jag står där på studenten och då är det inte tillåtet att vara missnöjd med min kropp. Jag SKA verkligen se ut som en Victoria Secret modell!

Igår var jag på gymet (för första gången på typ en vecka!) Körde rumpa & två ben övningar(ska ju inte göra så många benövningar på gymet pga att jag springer ganska mycket & vill ju ha smala ben!) samt armar, bak och framsida. Idag blir det ett dubbelpass för mig (SKÖNT!), ska in till gymet om två timmar, då blir det mage, rygg och lite armar igen tror jag, plus lite kondition. Senare i eftermiddag kommer killen hit, då blir det löpning 5 km, så blir två träningspass idag.

Köpte ju naturdiet drinkmix, Ananas. Den var faktiskt ganska god, men som alla pulverdrinkar är de lite svårt att få det supergott, men det är bara att slänga i sig det fort:). Nästa vecka åker killen iväg 4 dagar, då tänkte jag passa på att köra fasta, för då vet jag att jag inte kan bli störd pga mat hemma hos honom :) Men vet inte vad för fasta jag ska köra? har ni några tips?

Guuuud, det är verkligen inte långt kvar nu. tänkte dessutom ta en bild på mig själv idag & posta här, så hoppas jag att det kommer vara STOR skillnad till studenten! :)

 uppdaterar senare, dags för plugg! :)



3

IN:
2 knäckebröd
1 actimel

1 kopp kaffe
1 dl lättfil m. päron

tonfisk & sallad


Ska snart ge mig in till stan, fixa lite saker. Tänkte även kolla upp naturdiet och se om jag ska köpa en sån låda.. Är lite sugen på de, så får se om jag hittar någon god smak. Såg även något som heter risdiet igår på ica, någon som testat? Ska även köpa såna osötade grova skorpor som bara är 55 kcal/styck. Sjukt goda. Ikväll blir det ett pass på gymet & imorgon kör jag på intervallträning. Förkylningen är i princip borta, så nu kör jag igång igen. SÅ skönt. Nu jävlar ska jag bli skinny och fab!

hur går det för er, girls??


dag 1, failfri vecka #2.

IN:
lätt youghurt (90kcal) med osötad musli och en msk blåbärssylt
1 banan

½ portion gröt m 2 msk äpplemos
ett knäckebröd
1 kopp kaffe m. light soya mjölk

2 skivor lax
sallad
50 gram kött

Lite gurka
1 mango

UT:
30 min pw.

jag vet, kasst att det bara blev 30 min pw, men har varit dränkt i plugg hela dagen, så har faktiskt inte kunnat göra mera än så. Planerar i alla fall intervaller imorgon & gymet på onsdag eller tvärtom. Får se vilket det blir. Imorgon ska jag försöka äta så kcal fattigt jag kan, vill verkligen se resultat snart. Köra på med fatburning pillerna också. Ska-bli-smal!

Ännu mera plugg 2 go nu.
STAY STRONGsnart är vi där!

chanel iman, så sjukt perfekt kropp!


Påskhelgen

Påskafton var inte katastrof, men inte som jag önskat heller. Jag åt en portion med påskmaten: Lax, 2 hemmagjorda köttbullar, sill, en sked potatissallad, vanlig sallad, några skivor skinka. Det är väl vad normala människor äter ungefär, det var min talriksstorlek. Efterrätten var typ youghurt glass light, så inte heller SÅ fail (enl. mig själv). Åt två godisar hemma hos killen sen på kvällen och drack 3x 33cl cider.

Ja, ni förstår. Det var ingen fet fail, men kunde gått bättre. Var ute och gick en pw igår på 5 km och en idag på 3 km, så lite röra på sig har jag gjort i alla fall.

Ska köra hela veckan stenhårt nu, har påsklov. Planerat är i alla fall morgonpromenad 5 km varje dag innan frukost. Sen blir det gamla vanliga gröten till frukost och sen så lite som det går under dagen. & självklart gymet på eftermiddagen/kvällen. har dock en hel del plugg att göra, men det gör inte så mycket, då håller jag mig sysselsatt. Ska köra jättenoga med mina fatburning piller och så också.

hur har eran helg varit girls?
68 dagar kvar till sommaren!!!!!!


dag 5

IN:
½ dl gröt
1 rågform

4 finncrisp

2 äpplen
2 knäckebröd utan ngt på

Okej, vet inte varför jag åt två äpplen och fyra (!!) finncrisp, men det är fortfarande inget "farligt" på det sättet, har väl lyckats komma upp i kcal idag så det räcker. Blir en gurka ikväll, och te. Ingen kvällsmat. Imorgon tänker jag bara käka en frukt och lite lax och ägg sen räcker det, ska ju ut på kvällen och då vill man gärna känna sig snygg. Killen kommer hit om en stund, så ingen risk för mer äckelmat. Blir alltid så att jag håller mig undan maten när han är här = bra.

Var inne i en affär innan, var så sjukt nära att köpa ett paket ballerina, men så i sista sekunden så köpte jag knäckebröd istället. Tur var väl det, jag har ångest så det räcker redan.

Vi hörs av på söndag igen, & lova mig : STAY STRONG!



dag 4

IN:
grov fralla m. skinka, ost, sallad
1 vitamin reload

1 liten brämhults apelsinjos

1 dl fil m. 3 msk cornflakes
1 mango

2 dl jos på apelsin/blodapelsin

Middag ( strax)
lax m. sallad.

Har som sagt blivit förkyld, därav alla frukter osv. Får peppra mig själv med massa C-vitamin, så jag blir frisk snart. Hatar verkligen att man inte kan träna, USCH. Ångest. Ska lägga mig i sängen efter maten, så blir det film och sova tidigt. Ska troligen ut på lördag, så måste ju vara pigg och frisk då. 

Påskafton på lördag, tänker inte hamna i någon hetsfälla nu när jag har haft en sån bra fail-fri vecka. Äter inte prinskorv eller köttbullar, utan det blir gravad lax och ägg för mig :) Godis käkar vi typ ingenting här på påsk, vilket är väldigt bra.

Killen hittade mina fatburning piller - inte så bra kanske. Men han sa typ bara "tycker inte att du behöver gå ner i vikt, men gör som du vill" typ. Trodde han skulle börja hålla stenhård koll på mig, men inte alls.  

Nu ska vi klara påsken utan hets/fail , vilka är med mig??


skärtorsdag

Har lyckats bli sjuk nu, så ska gå och vila mig en stund, sen uppdatera med inlägg, för de senaste dagarna har varit bra, inget fail. Som jag bestämde.

hörs senare!

xx

RSS 2.0