fatburner + ana-armband

beställde precis fatburner, hoppas det funkar. Imorgon ska jag leta efter ett rött flätat armband, som ska peppa mig ännu mera!

kasst

Jag vet, inte uppdaterat på hela helgen, men har varit hos killen hela tiden, så inte kunnat. Hoppas eran helg blev bra i alla fall, min var bra ändå tills igår kväll, då kunde jag inte motstå chips:( FAIL. Så nu ska jag beställa fatburner. punkt slut. Just nu sitter jag och äter selleri och tonfisk, mums.

Hittade några nya knäckebröd idag som bara innehåller 17kcal/skiva. Flatbröd från kavli.
Tonfisk är också som ni vet rätt nyttigt - innehåller bara protein, inga kolhydrater.

Ny vecka imorgon, ny månad = nya tag. Nu jävlar ska jag bli fit och snygg! Mitt mål för mars månad är att väga minst 53 kg, dvs -2kg. Det ska jag klara.

Ska försöka träna varje dag denna vecka, dock inte så lätt när man har tusen saker i skolan + att jag håller på med mitt körkort nu! Tänkte på en annan sak, några som vill msn/sms peppa så säg till, jag och cherry sms-peppar varandra, men jag vill gärna ha flera :)

102 dagar kvar nu! nu är det inte långt kvar, så nu är det dags för skärpning.

Har satt upp texten "don't give up on what you want the most for something you want at the moment" som bakgrundsbild i mobilen, sjukt peppande!

STAY STRONG!


plugg

Loggade precis in, hann aldrig uppdatera igår, pluggade och åkte till pojken... Svarat på alla era underbara kommentarer! Tack, för ni gör mig starkare! ♥
Idag ska jag i alla fall hinna träna, köra kondition tänkte jag:)

06:00
1 grov fralla m. ost
1 kopp te med några msk lättmjölk
11:30[ska äta strax]
smoothie på hallon, kiwi & apelsinjos
1 skiva mörkt bröd m. mager ost
Ev. något litet före träningen!

FÖRLÅT, för mitt dåliga uppdaterande. Har fullt upp i skolan & då blir bloggen lidande:(
Försökt kommentera på vissa av era bloggar, men blogg.se verkar cpa för jag får upp att jag ska ange en kod som står där & så funkar det inte!

Ska försökas uppdatera ikväll.
105 dagar kvar till beachen!
kom ihåg det, så ingen skräpmat & mycket träning!

THINK THIN!


 


snabbis

Hinner inte sitta här egentligen, men ni är så underbara och är så peppande att jag var tvungen att kolla era updates fort!:)

07:30
½ portion gröt m. kanel och lite äpplemos
1 glas jos
1 skiva mörkt bröd med skinka
10:00
1 banan
12:00
Mörkt bröd med skinka
lite morötter
vatten
17:00
1 ägg
1 knäcke med ägg
1 kopp kaffe
1 kopp grönt te
20:00
Lite lite kött
~5msk ris
selleri
grönt te

Blev en väldigt sen dag idag, ska ju egentligen äta var tredje timma, vilket inte funkade idag och jag hade ingen vattenflaska med mig till skolan vilket jag märkte direkt =huvudvärk. Ska inte glömma den imorgon!
Måste tyvärr plugga nu, men imorgon ska jag uppdatera & så hoppas jag ni fortsätter lika duktigt som ni brukar!

Stor kram till er alla, för att ni gör mig glad varje gång jag loggar in och ser era kommentarer! ♥



monday

06.00
2 knäckemackor m. skinka
en kopp te
1 glas jos
09:00
½ apelsin
14:00
1 glas smoothie
1 skiva mörkt bröd med skinka
update; 17:00
½ glas smoothie
3 finncrisp
1 Mango

Ingen träning förrän på onsdag, har väldigt mycket att göra just nu i skolan. Ska självklart göra lite rumpa och lårövningar.
Mätte mig idag också, så här har ni dem:
Byst: 80cm
Midja: 67cm
Rumpa: 94,5cm
Lår, bredaste stället:50,5cm
Lår, smalaste stället: 37cm
Överarm: 25 cm.

YES, ni får säga att jag är fet. Ska bli kul och se om en månad hur det ser ut då... Målen är minst -2cm på samtliga kroppsdelar!:) Ska läsa era bloggar först, sen blir det plugg!
Stay strong tjejer! ♥

 Föresten, ser att ni är rätt många som läser... Vore kul å veta vilka ni är och vart ni är ifrån?:)


fatburner



någon som testat den? Funderar nämligen på att köpa den på topformula. kostar bara 99:- just nu...

sweet sunday

intag än så länge:
½ portion gröt m. kanel och lite äpplemos
1 glas apelsin jos
1 skiva mörkt bröd med skinka & gurka
Alla mina vitaminer [omega3, aloevera,silica,krom,b-jäst]

Var ju och fikade igår med en kompis, åt macka och ett glas vatten. Tänkte testa det här hur det går med krom-tabletterna. Smakade på hennes paj och gissa vad? Jag blev illamående efter en sked, asså typ som jag hade ätit hur mycket som helst! Jag tycker verkligen att kromtabletterna fungerar, för jag har inte varit sugen på något sött som godis, kakor eller läsk alls. Känns väldigt bra. 

Ett tips till er som har som jag tunt och hår som aldrig växer: jag äter silica, b-jäst och ska kolla upp folsyra nu. Folsyra är sånt man äter när man väntar barn & det ska tydligen vara bra för håret även om man inte är gravid. Det ska få håret att växa snabbare och bli tjockare, så jag ska definitivt testa det!

Nu är det dags för plugg, men jag uppdaterar i eftermiddag.

STAY STRONG!


l ö r d a g igen

Blev inte killen ändå, han mådde inte bra. Så här sitter jag själv och har på melodifestivalen i bakgrunden. Men jag klarar mig, skönt att vara själv faktiskt.. Lagade mat åt familjen innan, åt lite själv. Blir troligen lite björnbär sedan, & det ser ut som att det blir en chipsoch äckligt fri helg! Det gillar jaaag! :D

Vägde mig på gymet. LYCKA igen. 55,1 vägde jag idag. Var tvungen att dubbelkolla & det stämde. Shit. Det betyder att jag har nått mitt mål för februari. -2kg. Det är sjuuukt nice. Det känns väldigt väldigt bra! Nu gäller det bara att inte faila och inte gå upp. Aldrig mer 57 kg. (inte förrän man väntar barn då, men det är förhoppningsvis ett par år tills dess;)!

Blir troligen lite thinspo inlägg sen, nu ska jag käka björnbär och fixa i min thinspo bok!

stay strong & stå emot allt skräp!


l ö r d a g

blev ingenting med killen igår, han var tvungen att åka och hälsa på sin sjuka farfar. Inget att göra åt. Jag åt en bit kött och potatis samt lite sås och en massa grönsaker. Och två glas mjölk. Detta gjorde att jag klarade mig utan skräp igår! LYCKA! (åt visserligen mat, men det är tusen gånger bättre än chips eller godis eller läsk!!!)

Ska åka in och träna snart, om jag kommer ut ur huset. Här har det snöat sjukt mycket inatt. Typ 20 cm. Bestämde mig för gymet imorse när jag vaknade och insåg att boyfriend inte kommer förrän typ i eftermiddag. Efter gymet ska jag träffa en kompis och fika(!!!) men jag ska ta té och något nyttigt - vadå t. ex ? Någon som har tips fort? :)

Blir killen ikväll då, trerätters. Men får som sagt kompensera med sex och ev. en promenad imorgon. & det ska inte bli några chips eller någon cola ikväll (även om min kille typ är cola beroende!!!)

über snygga Candice Swanepoel, en av VS-änglarna. Sjukt snygg kropp.
Think thin, så här kommer vi se ut i sommar!!


friday

uppdaterade aldrig igår, åkte till boyfriend. Tränade i alla fall kondition igår på bandet 40 minuter, blev 5km och
-325 kcal. Kändes bra.

Idag är det fredag och det betyder risk för massa skräpmat. Men nej, inte för mig. Ska laga trerätters åt killen idag, som en sen alla hjärtans dag present, & det betyder ju kcal, men har bara ätit en portion havregrynsgröt idag och en halv kopp kaffe, så det blir ingenting förrän ikväll när han kommer.

Hinner inte till gymet heller, ska in till stan och greja med massa saker. Ska dock försöka göra några styrkeövningar sen hemma. Får väl försöka kompensera med en massa sex också ;)... Det förbränner ju i alla fall lite. Efterrätten ska vara något fräscht med frukt och inte så mycket kalorier.

Efter sett i en blogg (kommer ej ihåg vilken) så ska jag mäta mig och se mina mått och skriva ut dem här, för att se hur mycket man går ner.

Denna helg ska bli en failfri helg! Är ni med mig tjejer? :)
THINK THIN! 


workout

Frukost:
havregrynsgröt m. lite äpplemos och kanel
1 kopp kaffe
c-vitaminbrus,omega3 tabletter, kromtablett, 4 silica för hår,hud,naglar
1 ägg
1 kiwi

Ska iväg och träna snart, ska bli skönt. Hoppas ni alla får en bra dag,
stay strong & think thin!




fattie

var på gymet idag,(körde världens jobbigaste kampsportspass!) vägde mig efter passet. 56,2kg,(fetto, jag vet!) vilket betyder ca 1kg mindre. Fast nu räknade jag ut mitt bmi på internet, 19.2 = FET! Usch. Imorgon ska jag köra kondition på gymet, springa ca 5 km. Ska bränna kalorier som fan nu. nästa söndag ska jag väga minst 55 kg. Det var ju målet för februari, -2kg.

Köpte ett block igår som jag ska ha som thinspo-bok. Ska klistra in träningsartiklar, tips och sånt i. Har tidigare haft det i en pärm, men kände att jag ville ha lite ordning på det istället. Har ni några tips ni vill dela med er av föresten?:)


THIN THIN!
sommaren är snart här.
(denna kropp är förövrigt ren perfektion, såhär SKA jag se ut i sommar!)


Bones are clean and pure, Fat is dirty and hangs on your bones like a parasite.

Frukost:
Havregrynsgröt
1 skiva surdegsbröd

Lunch:
Lite fisk, 1 skiva surdegsbröd
2 kiwi

Efter träning:
1 ägg
selleri

Tränade lite mera än en timme på gymet. Körde lite crosstrainer, sedan armar och rumpa lite smått. Började lite lätt nu första dagen, för vill ju inte bli sjuk igen. Imorgon ser min plan ut såhär:
20 min löpning
Lår/rumpa.

Hur har det gått för er idag, girls? :)



snabb update

förlåt tjejer för dålig uppdatering, vart med killen hela helgen:) Ska snart iväg till gymet - UNDERBART! äntligen frisk(eller aa, 99% iaf). Ska köra lite styrka o sådär, imorgon har jag bokat pass och ett dubbelt på onsdag:) nu jävlar ska jag tappa lite kg. Ska skriva mitt tränings/matschema sen också. Men nu måste jag skynda mig! Uppdaterar ikväll igen:)
stay strong


F A I L

Ja. Jag kunde inte stå emot chipsen. Vill inte tänka på hur mycket det blev, eller hur många kalorier jag fick i mig. Vet bara att jag är jävligt besviken på mig själv. Ingen jävla självdisciplin inte. Får sätta mig på söndag kväll och skriva ett mat/träningsschema för hela nästa vecka. Detta går inte. Nu ska jag lägga mig i sängen och äcklas över min feta mage.

Hoppas ni andra är mycket duktigare än mig! kärlek till er alla!


fortfarande sjuk

Yes, fortfarande jävligt ont i halsen, det suger! Vill ju bara träna nununu. Maten har vart bra i alla fall:

F:
1 skiva surdegsbröd
lite smör
grönt te

Övrigt:
2 skivor surdegsbröd
en massa te
några halstabletter

Ska gå upp och göra lite havregrynsgröt nu, sen räcker det! Hoppas jag är frisk tills på måndag i alla fall, så jag får köra igång med träningen igen, den är grymt saknad! Ska strax återgå till mitt pluggande, men var tvungen att gå in och läsa era bloggar! ni är grymt duktiga!♥
Kromtabletterna har jag ätit i två dagar nu, vet inte hur mkt dem fungerar, men jag tycker inte det känns som jag varit speciellt sugen på något sött. Antingen är det bara inbillning eller så fungerar de, återkommer med det om någon vecka igen.
Helg imorgon, jag ska inte faila denna helgen. Ska vara hemma imorgon och kolla film med familjen, så ska köpa lite goda grönsaker att dippa i smal cremefraiche, typ morot, gurka, färska champinjoner, selleri. Det är gott och nyttigt! Jag förstår inte varför man är så beroende av att småäta när man kollar på film? Någon som vet det eller? Det är väldigt störande i vilket fall som helst, varför kan man inte bara kolla?

you can never be too rich or too thin
stay strong
xoxo 


skinny legs

Hej tjejer!
Dagens mat:
Frukost:
Fil med havrekuddar,1 knäckemacka med kokt skinka, te. 
Lunch:
Tre gafflar lasagne
rivna morötter, kanske 50 gram
Övrigt:
1 äpple
0,5 Liter vatten
2 skivor osötat, mörkt bröd
lite smoothie

Dagen känns ok. Fortfarande ont i halsen så kan inte träna. Blir anfådd bara jag går uppför trapporna i skolan, inte bra. Var och köpte kromtabletter idag, ska bli spännande och se om det funkar mot mitt sötsug! 69:- på hälsokosten.

När jag stod och väntade på bussen hem idag såg jag en tjej med världens smalaste och snyggaste ben, seriöst, snyggaste jag sett IRL. De var smala och lagom långa, hela hennes kropp var perfektion. ♥
Vet att vi också kan bli så perfektion, med tjejer som tittar avundsjukt på våran kropp, om vi bara vill! Blir så otroligt peppad av era bloggar (följer väldigt många av er som kommenterar på bloglovin) och det gör mig bara starkare att stå emot all äcklig mat. Ännu bättre dagar ska det bli så fort jag frisknat till också!

Everytime you say no thank you to food, you say yes please to thin.
STAY STRONG GIRLS, I SOMMAR ÄR VI SNYGGAST!



tisdag

Åt ungefär som planerat, så jag är nöjd. Dock känner jag ändå ångest och känner mig allmänt fet & äcklig bara. Ont i halsen har jag också, så jag kan inte träna... :( Jag vill bli smal nu,nu,nu. Varför ska det vara så svårt? imorgon ska jag i alla fall gå och köpa kromtabletter för sötsuget. Sen undrar jag om det är någon som har tips på vad man kan ge sin pojkvän i alla hjärtans dag present? Helst inget med gosedjur, för han är inte den typen... Sen ska vi ut & äta(undantag för att det är alla hjärtans dag), så ingenting sånt heller!
Dålig uppdatering, jag vet! Men har fullt upp med skolan:(


Vem av dem vill ni vara? Jag vill vara den smala i alla fall
if you can dream it, then you can be it.


school

Har inte tid att sitta här egentligen, så blir ett snabbt inlägg. Dagen har gått OK,
Matintag:
F
Grönt te
Fil med lite flingor

L:
Lite kyckling
Exotisk smoothie

Mellan:
2 skivor bröd (WTF?)

M:
1 fralla
Fil med lite flingor
1 glas jos
Lite solroskärnor

Jag fattar inte - varför ska jag äta brödet? Från och med nu är det totalförbud på allt mjukt bröd, endast knäckebröd och finncrisp är tillåtet. Vet inte vad jag håller på med. USCH! Har varit och köpt mina favorithavregryn i alla fall, så det blir det till frukost imorgon, sen blir det en grapefrukt till lunch + 0,5 L vatten. Efter skolan en smoothie på apelsinjuice, jordgubbar och kiwi. Till kvällen ev. lite kyckling. That's it, det ska jag följa imorgon. Har dock inte möjlighet att träna som det ser ut nu, har blivit förkyld, och vågar inte överanstränga mig:(

Stay strong! hörs imorgon



too lost in you

Strax sängen som gäller, måste bara läsa i en bok vi har i skolan. Guud, hatar verkligen skolan för tillfället. Sjukt skönt med lov om 5 dagar! Då är det massor med träning och liiiite mat. Imorgon blir det en sväng till gymet som sagt, måste springa på bandet lite och köra lite rumpa. Imorgon ska bli en bra dag. Lite mat, mycket träning.

Nothing taste as good as thin feels!
xoxo
Skinnylove

sjukt snygga armar förövrigt.

sweet like sugar

Helgen har varit okej, kunde gått bättre, kunde gått sämre. Nu kommer snart en ny vecka och då är det nya tag som gäller. Ska till gymet imorgon (underbart!) köra kondition samt lite rumpövningar som jag såg på Sofis mode, där hon fick tips från en tränare i NY som tränat VS modeller.

Något jag tänkt på. Även om ja har ätit mig relativt mätt, så blir jag ALLTID och då menar jag verkligen ALLTID sötsugen efteråt, fattar inte varför? Funderar på att börja äta kromtabletter, det ska ju minska sötsuget. Någon som har gjort det - och funkade det i så fall?



awards

Såg precis att jag har fått award från http://icecherry.blogg.se & www.downdowndown.blogg.se  

NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR NÄR MAN LÄNKAR OCH INTE SKRIVER ADRESSEN UTAN BARA SKRIVER DERAS NAMN? :p

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

1. Jag är 170 cm lång
2. Jag väger ca 56 kg
3. Min pappa är alkolist
4. Jag avskyr mörka sjöar
5. Jag har ett visst planeringsbehov, måste tänka ut vissa saker jag ska göra in i minsta detalj.
6. Jag får abstinens om jag inte tränat på några dagar
7. Jag vill väga minst 50 kg till balen.

Sju bloggar jag vill tilldela award:
www.demia.blogg.se
www.unpretty.blogg.se
www.nastylittlesecrets.blogg.se
http://dontstandstill.blogg.se/
http://itstimeforthin.blogg.se/
http://raspberrysmile.blogg.se/
http://icecherry.blogg.se

Kollade precis igenom min bloglovin, har jättedåligt med bloggar som fortfarande skriver.. Någon som har tips på bra ana-bloggar?:)

02-02-10

Hej girls!
matmässigt : Sådär.
träningsmässigt: -325 kcal på löpbandet imorse.
Kändes bra. Älskar att springa till hög technomusik som pumpar i lurarna, då kan jag typ springa hur långt som helst. Imorgon blir nog ingen träning, ev. lite carmen electra aerobic striptease eller lite hemma-pilates. På fredag har jag i alla fall bokat ett pass, så då blir det träning :)

Annars är det inte mycket som händer, ska köpa såna där pulverdiet påsar tänkte jag, dem har en sån 18-pack på rusta för bara 99:- nu, någon som testat och vilken smak är godast i så fall? :) Tänkte inte gå helt på pulverdieten, utan köra vissa måltider!

Dags för plugg, ev. lite update senare!

A moment on the lips, a lifetime on the hips!

xoxo

 


dagens

F:
2 knäckemackor med skinka och tomat
1 kopp grönt te (0kcal)

Mellan:
en apelsin (54kcal)

Lunch:
Sallad (20kcal) med kräftstjärtar (typ 100 kcal?)

Mellan:
Smoothie på C-vitaminbrus, linfrö, jordgubbar & krusbär
1 skiva mörkt bröd m. skinka

vet inte riktigt vad smoothie, mörkt bröd och knäckemackorna hamnar på, men är rätt nöjd i alla fall. Ev. tillkommer lite vitkål ikväll och en liten smoothie. Får se. Kommer inte hinna med någon träning förrän tidigast fredag denna vecka, har svinmycket i skolan. Ångest, hatar att inte få träna. Men så fort det har lagt sig ska jag träna varje dag!

 


RSS 2.0