sweet like sugar

Helgen har varit okej, kunde gått bättre, kunde gått sämre. Nu kommer snart en ny vecka och då är det nya tag som gäller. Ska till gymet imorgon (underbart!) köra kondition samt lite rumpövningar som jag såg på Sofis mode, där hon fick tips från en tränare i NY som tränat VS modeller.

Något jag tänkt på. Även om ja har ätit mig relativt mätt, så blir jag ALLTID och då menar jag verkligen ALLTID sötsugen efteråt, fattar inte varför? Funderar på att börja äta kromtabletter, det ska ju minska sötsuget. Någon som har gjort det - och funkade det i så fall?



Kommentarer
Postat av: L.E

Jag är också alltid sötsugen efter att jag ätit, sjukt jobbigt... Försöker hålla mig, men det blir lättare om jag dricker mycket vatten när jag äter. :)

2010-02-07 @ 20:24:54
URL: http://anaaddict.blogspot.com/
Postat av: elli

Jag är också alltid sötsugen "/ Ska nog köpa mig kromtabletter när jag får pengar, har dock aldrig provat ._. Take care <3

2010-02-07 @ 21:35:39
URL: http://tomorrowcanwait.blogg.se/
Postat av: cherry

Jag blir också alltid sötsugen efter jag ätit...undrar varför :/!

2010-02-08 @ 14:37:26
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: Fatie

Hej jag har provat dessa kromtabletter och de fungerar faktiskt riktigt bra :D Tyvärr så kan de även minska njutningen för mat i allmänhet. Att när man väl är hungrig så smakar inte ex apelsinen så gott som den brukar göra :(

Men annars är kromtabletter helt klart värda att testa

Lycka till! :)

2010-02-08 @ 21:56:51
URL: http://skinnylicioushot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0