12-30

en dag kvar på detta året. Helt sjukt. Har inte uppdaterat så bra det senaste, men har haft cherry här och massa annat för mig. Imorgon är det nyårsafton & jag är inte så smal som jag önskar jag kunde varit, men det är väl det nyår är till för? nya löften och nya mål. 2011 ska bli året som jag lyckades med min kropp på riktigt. punkt slut.
cherry, det var sjukt tomt igår när jag kom hem & du inte var med. Du är en fin människa & jag längtar tills vi ses igen! :)
ska ta mig till stan och försöka fixa det sista inför nyår & imorgon ska jag köra nyårspass på gymet, så jag iaf avslutar året på det ultimata sättet! sen bär det av till en kompis och middag och fest! hoppas ni får en fin nyårsafton!
Victorias secret är på tv ikväll förresten :) & GOTT NYTT ÅR på er, om vi inte hörs innan nästa år:)
god jul

hoppas ni får en fin dag & fina paket.  :)

...

jag går sönder.
En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

word


kväll

Jag vet, jag är värdelös på att uppdatera! Nu är skolan slut för i år i alla fall & jag måste verkligen börja kämpa mera, för detta funkar inte! Det kommer gå åt helvete annars. Förövrigt måste ska jag jobba imorgon och i övermorgon och sen är det julklappsshopping sista dagen, haha.
Hittat min nyårsklänning och håller på å planera för fullt inför min fest jag ska ha, men tyvärr är folk så sjukt dryga på att svara att man inte har någon aning om vilka som ska komma. Dessvärre klantade jag mig när jag beställde en jättefin klänning till juldagen, jag glömde tydligen klicka på beställ och nu är den slut :( smartass!
Något roligt är att Cherry kanske ska komma till mig till min födelsedag, :) ♥

kasst

uppdatering kass. Mår kass. Killen såklart, igen. vad annars? Mitt ansikte är helt fucked up pga för mkt tårar. varför får jag inte vara lycklig?

sjukt

mycket att göra i skolan, därför jag är så kass på uppdatering! Åt några godisbitar idag(fail!) men gick till gymet efteråt så förhoppningsvis försvann dem kalorierna. uuusch, nu måste jag plugga igen! Stay strong!

friday

-500 kcal på bandet.
känns braaa. Köpt julmust light som jag ska mysa med ikväll, annars är det jag, datorn och plugg. Men imorgon ska jag på fest med killen.
Jag tänkte på det, är det något ni vill ha mer/mindre av här i bloggen? :)

morgon

morgonvikt: 54,0 kg.
-350 kcal på bandet innan frukost.
Känns helt okej idag alltså.

tisdag morgon

sitter och dricker mumsigt te som jag köpte när jag var i stan med underbara down. Vi hade förövrigt väldigt trevligt tycker jag & tyckte inte att det var pinsamt eller konstigt alls faktiskt. Ser fram emot nästa gång vi ses, vilket blir snart om jag får bestämma :)
Var på dubbelpass igår på gymet, sammanlagt 90 minuter, grymt skönt & jag kan lova att jag var trött efteråt men hög på endorfiner. Är verkligen i behov av det nuförtiden! Idag ska jag på pass igen tänkte jag, lika bra att passa på när jag har tid & det finns roliga pass! Har två vänner till (har redan en som tränar där) som ska börja träna på mitt gym nu, så nu finns det inga ursäkter!
Nu ska jag käka några kokta ägg & dricka mer te innan det är dags för skola & plugg! Ha en underbar dag & stay strong!

Sjukt snygg klänning, hade vart tok-nöjd om jag kunde fått den till nyår & gärna kroppen också.

finaste

helt sjukt snygg är hon. Mår skit just nu, återkommer imorgon.

ge mig bloggar

har INGET att göra ikväll, så ge mig lite bloggar :))

wild world

pausat lite i mitt pluggande nu, har tenta imorgon. Dricker grönt te med mangosmak. På lördag ska jag träffa fina down :) det ska bli trevligt, andra vän jag har träffat genom bloggen osv :) Imorgon lovar jag att uppdatera mer, så fort allt plugg är borta. Imorgon ska jag dessutom träffa en gammal vän, det ska också bli trevligt! Stay strong
Förresten, vet någon när årets victoria secret visning kommer på tv????

RSS 2.0