saturday

Gårdagen var bra. Håller på och funderar ut min grymma plan här, ska skriva lite på den och sen ska ni få se i bloggen :)

Ikväll ska jag iväg på släktmiddag - ångest. Ska hålla mig undan maten under dagen och äta lite av maten ikväll. Ska fan inte var fet på min student!

Nu är allting slut i skolan, så ska börja gå till gymet varje dag nu, as-gött! & nu ska jag börja uppdatera varje dag igen, :) Hur går det för er alla?

Är verkligen jättepepp på att köra det sista fram till studenten nu! Efter studenten har jag ju som sagt ett helt sommarlov, men men, får väl träna på dagarna :) drömkroppen kommer i så fall = yes.


ångest

någon mer än jag som tar studenten i år och inte har något jobb? fy.fan.vad.jag.hatar.det!


dags för fasta

yes imorgon kör jag och en vän fasta två dagar.

- kaffe, te, vatten, citronvatten, naturell youghurt, varma koppen.

ska fan ha platt mage på fredag!
Har värsta grymma planen sen tills studenten, mer om den grymma planen lite senare.

har det sista kvar att plugga , på torsdag återvänder jag på riktigt och då är det pepp pepp pepp!!!
STAY STRONG NU!



  


i know

jag har varit riktigt kass denna veckan på att uppdatera. Men jag har haft sjukt mycket i skolan samtidigt som jag tränat istället för att sitta här:) Veckan som kommer nu lär bli hektisk, men sen är det slut och då ska jag blogga varje dag :)

Imorgon tänkte jag påbörja någon form av hardcore diet typ,(har ett stort event på fredag jag måste vara skinny och platt mage till) har inte bestämt om det ska vara bara flytande eller hur jag gör än. Men det kommer vara protein, morötter och andra grönsaker i massor och inga kolhydrater. Te, vatten och kaffe är det enda jag får dricka. Har bestämt runt 4-600 kcal/ dag, tror jag ligger på typ 1200 nu? Vet att det är mycket, men för att orka med skolan och träning så är det de som behövs.

  

någon mer än jag?

som har problem med bloglovin? det går ju typ inte att läsa mer än ett inlägg:(

yesterday

gårdagens träning:
-500 kcal på bandet
rumpa/mage/lite armar.

Har hafte en hektisk vecka, därav kass uppdatering. Försöker läsa igenom alla bloglovin-inlägg, men datorn verkar cpa hela tiden. Annars går det helt okej för mig, nästa vecka ska jag köra flytande fasta tänkte jag. Ska snart iväg till gymet, bränna massa kcal. Ska vara med killen ikväll, men inget skit denna helgen heller. Eftersom förra helgen var bra på den fronten vill man ju inte göra en sämre helg..


silence

IN:
½ dl gröt m. vinbär
1 knäckemacka m. 1 skiva ost
Grönt te

1 äppelcidervinäger shot (fråga mig inte varför, jag ville inte riskera att hetsa något!)

2ägg
5 msk keso m. vinbär
1 kopp örtte

UT:
rump/ben övningar på golvet

Måste egentligen plugga, har prov imorgon. igen. Kommer dock hinna förbi gymet imorgon :) det känns riktigt gött faktiskt! har dock lite småont i halsen, så blir nog mest bandet och pw, plus några armövningar.

hur går det för er tjejer? Jag är verkligen pepp som bara den på att vara duktig! :) dock har jag en hel del ångest idag, efter jag kollade mig i spegeln. USCHA

THINK THIN


be good today.




STAY STRONG!


thin arms

IN:
1 glas smoothie
1 knäckemacka

5 paranötter

1 knäckemacka m. avocado
1 knäckemacka m. light philadelphia

UT:
-320 kcal på bandet
Rumpa, ben-övningar på gymet.


Är det någon som har tips på bra övningar som ger skinny arms snabbt?


dark

IN:
lätt yoghurt m. linfrön & vinbär

3 finncrisp
1 kopp grönt te.

Pluggar och pluggar. Ska iväg till killen så fort jag är klar med skiten. Tänker inte äta något mera, ev. en avocado. Ska göra mina övningar innan jag åker också, gjorde de igår. Kändes nästan direkt, haha. Imorgon blir det tyvärr inget gym, måste plugga, har nationellt på tisdag. USCH!


skinny bitches'

     


lördag & day 2

på socker-detoxen. Den är egentligen inget speciellt, mer än att jag inte får äta något som innehåller socker & endast en frukt / dag. Känner inget speciellt faktiskt, kanske inte är addicted? Jaja, i alla fall. Var ute på pw igår, ska nog ta en sväng sen också. Ikväll blir det gurka och dipp i lättyoghurt, dock utan dippåse, (innehåller socker!!) tar nog bara lite vanliga kryddor.

Nu är det bara 27 dagar kvar till student, aaaah, känns helt sjukt. I cosmopolitan fanns en träningsreportage från kändistränaren Traci Anderson, fastare rumpa, plattare mage på 3 veckor. Ska köra det varje dag och hoppas att det ihop med gymet och löpning gör mig några kg lättare på tre veckor. Skulle vara bra med 3kg. Känns inte helt omöjligt om jag sköter mig riktigt bra.

Lite thinspo, kommer mera om en stund:)


ÄLSKAR benen!

sugar-detox

Gör som evelina & kör 2 veckors socker-detox med start idag. Behöver verkligen det. Hinner inte skriva så mycket pga killen är här, vill inte att han ska upptäcka min blogg.. Uppdaterar senare!

STAY STRONG

skinny skinny skinny

Jag vet, kass uppdatering. Men jag bokstavligt talat dränks i skolarbete nu. Det har aldrig varit såhär mycket som det är nu. Skulle gått och tränat en timme efter skolan idag, men börjar känna lite strävhet i halsen & vill inte riksera att bli sjuk nu. Så jag kör lite övningar som tydligen ska vara riktigt effektiva på kort tid. Tills det släppt.

Massa te och citron är ju dessutom ett stort plus, fyller ut magen med vätska. Har börjar dricka pressad citron (nivet sån där i flaska utan socker och skräpt, endast citron press) på morgonen, med hopp om att krympa magsäcken. Jag tror faktiskt det fungerar. Ska nog shotta en sån snart här, magen skriker efter mat.

Så fort halsen blivit bättre flyttar jag till gymet, här ska fan inte liggas på latsidan. 29 dagar kvar, ska inte misslyckas. Vet inte om jag kommer att nå målet mitt kg-mässigt, men kroppsmässigt, så känner jag att jag är på g. Har fått en lagom skinny rygg faktiskt, med lagom revben som syns när man böjer sig fram (LOVEIT!) och benen är smalare än vad de var när jag började träna.

Har inte mätt mig på ett bra tag, men ska väl snart göra det förhoppningsvis. Svindåligt med uppdatering, men ni får ha överseende. & för mig, genom att begrava mig i plugg gör det mig ännu mindre sugen på mat och skräp, så det gör inte mig så mycket.

Nu blev det hemskt mycket text, men men, hoppas någon orkar läsa! Någon som läser fortfarande förövrigt? lite tunnt med kommentarer, fast kanske beror på att jag knappt uppdaterar!

STAY STRONG! Vi kommer att klara det:)



helgen.

Har varit bra. kunde varit bättre. Tränade i alla fall både i fredags och idag. Ska springa 5 km imorgon. alltså, det är fan inte långt kvar nu, nu får vi kämpa ännu hårdare. `VI SKA JU VARA PERFEKTA I SOMMAR!

Köpte bikini idag, lite blandade känslor faktiskt.. Den kommer vara super fin när jag är skinny och fab. Jag ska inte falla för mera frestelser och jag ska träna VARJE dag, nu är det verkligen no return. 32 dagar kvar & jag tänker inte se ut som en val och gömma mig. Nej, jag ska visa alla så jävla perfekt kropp jag har skaffat mig. Myself version 2,0 typ. PEPP!

är nyfiken, tror ni att ni komme vara nöjda till sommaren?



hur var det - ska jag se ut som en vs-modell i sommar eller?

   

fredag

Var "duktig" och gick upp kl 6 igår som jag sa för att träna. Ska lägga mig och sova en timme snart, sen ska jag in till gymet och springa 5km och styrka på det. Imorgon kommer jag dessvärre inte hinna med någon träning, kommer att vara borta med killen hela dagen. Men på söndag & måndag har jag 5km rundan inplanerade i alla fall, även tisdag blir det 5 km.

Ska hålla mig borta från maten denna helgen och äta så lite det bara går även om jag är med killen. Jag ska som sagt vara smal om typ 35 dagar, så här ska fan ingen fetto-mat få passera min mun. Tänk att vi snart är där. Det var inte längesen vi sa att det var 100 dagar kvar, & here we are.

THINK THIN!


fettooo

In:
2 knäckemackor
1 kopp te

1 äpple

Lite blomkål + gurka

sallad m. räkor

100g nötter (fetto, I know)
1 redbull

lite köttfärssås & spaghetti.

USCH. Idag har gått sämst, jag känner mig fet som ett as och allmänt äcklig. Har suttit och pluggat i över 6 timmar vilket gjorde att jag inte hann till gymet :/ Gud, imorgon ska jag gå upp halv sex och åka till gymet. Så går det när man failar. Fyfan vad äcklig jag känner mig.. SKA träna imorgon - note to myself. Ska göra 500 situps innan jag går & lägger mig + mina rumpövningar. Kan INTE ligga på latsidan!


nu kör vi! 39 dagar

Sen ska vi ha drömkroppen! Är ni med mig?

Helgen var inget skräp, men lite för mycket dricka. Spenderade gårdagen med att bara må dåligt - fick knappt i mig någonting. Mår fortfarande kasst, ont i magen och lätt illamående. Knappt ätit idag, typ lite fil och några nötter och två clementiner.

Insåg verkligen att idag är det 39 dagar kvar, sen är det sommar liksom. Vart tog tiden vägen? Jag tänker i alla fall kämpa in i det sista, för jag tänker INTE gömma mig i sommar.



RSS 2.0