skinny skinny skinny

Jag vet, kass uppdatering. Men jag bokstavligt talat dränks i skolarbete nu. Det har aldrig varit såhär mycket som det är nu. Skulle gått och tränat en timme efter skolan idag, men börjar känna lite strävhet i halsen & vill inte riksera att bli sjuk nu. Så jag kör lite övningar som tydligen ska vara riktigt effektiva på kort tid. Tills det släppt.

Massa te och citron är ju dessutom ett stort plus, fyller ut magen med vätska. Har börjar dricka pressad citron (nivet sån där i flaska utan socker och skräpt, endast citron press) på morgonen, med hopp om att krympa magsäcken. Jag tror faktiskt det fungerar. Ska nog shotta en sån snart här, magen skriker efter mat.

Så fort halsen blivit bättre flyttar jag till gymet, här ska fan inte liggas på latsidan. 29 dagar kvar, ska inte misslyckas. Vet inte om jag kommer att nå målet mitt kg-mässigt, men kroppsmässigt, så känner jag att jag är på g. Har fått en lagom skinny rygg faktiskt, med lagom revben som syns när man böjer sig fram (LOVEIT!) och benen är smalare än vad de var när jag började träna.

Har inte mätt mig på ett bra tag, men ska väl snart göra det förhoppningsvis. Svindåligt med uppdatering, men ni får ha överseende. & för mig, genom att begrava mig i plugg gör det mig ännu mindre sugen på mat och skräp, så det gör inte mig så mycket.

Nu blev det hemskt mycket text, men men, hoppas någon orkar läsa! Någon som läser fortfarande förövrigt? lite tunnt med kommentarer, fast kanske beror på att jag knappt uppdaterar!

STAY STRONG! Vi kommer att klara det:)Kommentarer
Postat av: Dreaming

Hur lång är du? kram =)

2010-05-12 @ 16:58:55
URL: http://dreaming.bubbleroom.se
Postat av: Anonym

Jag läser, stöttar och följer på bloglovin :)

stay strong :))

2010-05-12 @ 18:33:27
URL: http://letsgetthinner.blogg.se/
Postat av: fruit

jag läser! och jag blir glad av att läsa att du känner att kroppen i alla fall snart ät där även om inte vikten är den du vill! :) vikten betyder inte allt!puss<3

2010-05-12 @ 20:07:36
URL: http://onlyfruits.blogg.se/
Postat av: alexis

smart att köpa citron på flaska, gillar att dricka pressad citron i varmt vatten. sägs ju detoxa kroppen oxå :)

2010-05-13 @ 00:43:23
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: POOS

Vad kul att du ser och känner resultat :D

jag tror vi alla har överseende med ditt pluggande, för det är sjukt viktigt med betyg har jag märkt när man sökt jobb osv :pHåller tummarna för dig!

Kram

2010-05-13 @ 09:50:17
URL: http://POOSkampmotkilona.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

citrongrejen, är det sådan i en gul "citron"flaska?

2010-05-15 @ 17:27:03
URL: http://caspians.blogg.se/
Postat av: carro

Jag läser :)

2010-05-19 @ 22:30:23
URL: http://carroka.blogg.se/
Postat av: alice.

Åh, sån dricker jag också, gillar flaskan.

2010-05-19 @ 23:49:57
URL: http://sommarregnsdans.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0