Some die young

Bra dag bortsett från chocken över mitt saldo på kontot efter alla räkningar är betalda (ångest!!). Ska strax iväg och träna, så blir lite uppdatering ikväll :)

gårdagen

Onsdag:
60 minuter pilates/yoga
25 minuter core
60 minuter promenad 
Ännu en fin dag, så idag ska jag verkligen njuta till max! Ska strax ge mig ut på en löprunda, sitter och dricker min pre-workout (grym förövrigt!), sedan blir det lite gött häng i stan med mina fina vänner innan jag beger mig till min nya älskare. & nej, ingen start på något seriöst, utan mest hänga lite & lite sex kanske.
Bortsett från att jag känner mig FET, så är life's pretty damn good asså. Första gången på länge jag känner mig lycklig... Livet har börjat ordna upp sig plötsligt, jag har t.o.m varit och kollat på en lägenhet som jag verkligen hoppas jag får :)

Måndag & tisdag

Måndag:
25 minuter löpning
60 minuter bodypump
Tisdag:
60 minuter spinning

Det är helt otroligt väder ute idag, så ska ut på en timmes powerwalk nu. Apropå något annat, tycker ni om när jag lägger upp motivationsbilder eller är det för mycket? & är ni några som fortfarande läser? :)

motivation

iväg & träna med er nu!! :)

helt okej träningsvecka

2 timmar och 30 minuter powerwalk
1 timma pilates/yoga
35 minuter löpning ute
30 minuter intervallöpning
1 timma x-fit
Har satt nytt mål när det gäller löpning/powerwalks att jag måste bränna minst 500 kcal. Maten går fortfarande sådär, men jag tänker inte ge mig!

sweet

eller inte. Jag har varit lite småkrasslig i halsen som troligen är ett resultat av en galen utgång i helgen. Men jag har ändå tränat och sådär. Så skulle jag gå på mitt favoritpass imorse, men så vaknar jag upp helt igentäppt och ont i halsen som fan, så jag ställde in. När jag sedan går upp typ 3 timmar senare & vaknat till, då har jag inte alls ont längre. Är bara lite små-hostig. & nu ska jag snart iväg och jobba så nu hinner jag inte träna, så nu har jag fått världens ångest, jättekul. De senaste dagarna har varit väldigt speciella.
Trodde aldrig jag skulle komma hit. Har avslutat mitt ex, helt och hållet. Det känns så jävla bra & jag känner mig plötsligt lycklig, utan honom. Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Har bestämt mig för att ligga lågt när det kommer till killar nu, vill må bra själv.

vår

Ser ut som våren har kommit - underbart! Jag har dock lyckats med lite halsont nu, så nu blir jag väl sjuk igen. Jag fattar inte varför? Kör på med massa vitaminer osv i alla fall. Lyckades springa 5km igår ändå, var sjukt underbart när det varit 13 grader ute.

7/3


& så blev jag förkyld igen.

Hade en toppenvecka när det kommer till träning förra veckan, ända tills jag gick och bastade på gymmet. Då kom det tillbaka igen, men nu har jag kört kortison några dagar & förkylningen ser ut att vara borta. Håller verkligen tummarna för detta nu.
Har kollat på bilder från typ 2 år sedan, var så mycket smalare då. Mina lår har verkligen blivit feta, så nu är det en jävla massa konditionsträning som gäller blandat med powerwalks. Vill inte se ut såhär. :(

inspiration

toppenfint väder ute idag. Precis kommit hem från jobbet & käkat 2 skivor gravad lax, en liten bit fårost & vattenmelon & färska blåbär. Ska städa lite, sen blir det en 5km promenad & sen ska jag träffa en kompis & simma :)

RSS 2.0