jag lever!

jag har bara väldigt mycket som pågår i mitt liv!


kan inte andas

jag ångrar mig. jag har gråtit hela dagen. HUR FAN KUNDE JAG VARA SÅ JÄVLA DUM?
week 5


word


jakten på lycka

För mig är det ett konstant letande. Efter lycka. Det är klart jag känner lycka, men på olika sätt. Jag känner lycka över när jag har köpt ett par nya skor. Att jag genom den här bloggen har träffat en sån underbar människa, som jag kan prata med allt om, som jag precis varit 4 dagar hos. ♥

Men när det gäller lycka i livet, i mitt mående, inombords. Så känns det inte som att det kommer inträffa. Jag kan inte bli nöjd med någon kille & jag vet, man behöver inte ha någon kille för att bli lycklig. Men problemet är att jag har så mycket kärlek att ge, som jag vill ge till någon. Som förtjänar den. En riktig man, som min kompis sa idag. "Jag vill ha en riktig jävla man, en karl. En man som kan fixa bilen, som kan sätta upp hyllor, som är händig. En riktig jävla man." & jag kunde inte hålla med henne mer. Men så är ju jag Mrs-aldrig-nöjd-gräset-är-alltid-grönare-på-andra-sidan. Jag träffar ju den här killen som jag dumpade mitt X för. & jo, han är söt, snäll & gullig på alla sätt. Men jag har redan börjat störa mig på saker hos honom, småsaker.  och att han får mig att känna mig så jävla liten på något sätt. Liten & ynklig nästan. 
& jag kan inte glömma mitt X, fast jag vet att jag inte är kär i honom längre. Vet inte vad det är jag saknar med honom bara...... Jag saknar honom varenda sekund.

november


too long

Jag vet. Jag har inte uppdaterat på över en vecka, men det har varit väldigt mycket saker som har pågått i mitt liv & jag har därför inte orkat med att blogga.Hur mår ni mina änglar? Läser ni fortfarande? (Jag hoppas det, såklart!). Träningen går faktiskt hyfsat bra, kunde vart liite bättre. Dock har jag verkligen insett att jag är sockerberoende, äter dock inget godis, utan andra saker. Jag måste verkligen sluta med socker! & mjukt bröd.... Ett tips förövrigt, ni som gillar dokumentärer, SVT-dokumentären "Landet brunsås", är en serie i flera delar som handlar om mat och liknande i Sverige, bland annat sockerberoendet i Sverige och sådär. Jätteintressant och definitivt sevärt!

RSS 2.0