I can't breathe but I still fight while I can fight

vet inte vad jag ska ta mig till. Det handlar om mig & killen. Såklart, vad annars. Jag älskar honom till döds, men det verkar bara inte funka. Känner mig bort prioriterad och inte särskilt omtyckt. Vill inte ta orden över mina läppar, men låt oss säga att jag verkligen ska fundera över det här, om det är värt all smärta. Hursomhelst, så tänker jag bli så jävla smal & snygg, så att han verkligen ångrar sig över hur han beter sig... Varför måste kärlek göra så äckligt ont & varför måste det vara så fucking jobbigt?
Only time can tell
& det finns en orsak till allt.

Kommentarer
Postat av: B

I know! :DOch btw, visa killen att du är värd mycket bättre. Det är kanske dax för dig att fokusera mer på dig själv? Don't waste your time <3

2010-11-05 @ 20:12:46
URL: http://beautifulandskinny.blogg.se/
Postat av: Jossi

Hoppas att allt kan bli bra mellan dig och pojken. :*sv; Kexen är Göteborgs BRAGOS bokstavskex som innehåller 5 kalorier/kex. De är dock ganska små och typ. ja... därför kan det känns onödigt. Men för mig är det perfekt! :)

2010-11-05 @ 23:09:10
URL: http://thingeneration.blogg.se/
Postat av: latzia

sv: Jag är 166 tror jag : > ska mäta mig sen. Och vikten har jag ingen aning om. Men jag skulle tippa på 54 Har inte vägt mig på flera månader. <3Jag känner igen ditt inlägg här ovan. Känner EXAKT lika som dej nu.. åh. hatar mitt liv. MIG SJÄLV. blä.

2010-11-06 @ 11:24:51
URL: http://latzia.blogg.se/
Postat av: Anonym

kärlek suger. :(

2010-11-17 @ 09:55:19
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0