tonight?

kommer inte ha något speciellt för mig fram till halv 8, för då ska jag åka och träna, så om ngn vill prata på msn maila [email protected] =)

Kommentarer
Postat av: DEAR DIRTY DIARY

Skrev IRL-bloggadressen i e-postadressfältet...Kan du lova att inte kommentera något som har att göra med min anonyma blogg, eller som leder till den? :)

2010-10-16 @ 15:54:49
URL: http://deardirtydiary.blogg.se/
Postat av: Daphne

Hej,

Jag hade en blogg förut: skinnylicioushot.blogg.se

Ville bara säga att allt du behöver göra för att uppnå ditt mål är att vara lycklig. Har jag rätt men känner du dig ensam eller saknar du någon? Det är oftast människorna runt omkring dig som på något sätt bidragit till din ätstörning.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli av med det tills jag äntligen bytte familj (bor nämligen i värdfamilj utomlands). kan du kommunicera helhjärtat med någon och verkligen, verkligen kunna säga vad du tycker om saker och ting?Och till sist vill jag tillägga att om du har mycket självförtroende och tycker att du är skitsnygg så kommer folk runtomkring dig också tycka det. Ingen har perfekt kropp. de flesta bilderna är retuscherade eller så står tjejerna i en spec pose så att de ser smalare ut.

Ta väl hand om dig! Jag hoppas att du en dag kommer att vara lika glad som jag är nu. Kramar/ Daphne <3

2010-10-17 @ 23:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0