allmänt dött

här på bloggen, jag vet. Men nu lovar jag verkligen att jag ska uppdatera bättre & mer inspiration och så. Jag har ju fått ganska bra regelbundenhet (säger man så?) på min träning, men jag vet ju varför resultaten uteblir och det är självklart kosten. Abs are made in the kitchen. Så just nu står jag i valet och kvalet med LCHF eller bara försöka äta så clean som möjligt.. Vad har ni för åsikter om det? 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

eat clean! för det kan du göra hela livet sen, jag är väldigt skeptisk mot lchf, har hört så mkt skit och failar du gör det ju mer skada om du går på lchf än om du äter clean.

2012-06-24 @ 22:45:36
URL: http://losingten.blogg.se
Postat av: Skinny Sweet R

Säger som Hanna, Eat Clean!! :-)

2012-06-25 @ 13:04:08
URL: http://skinnysweetR.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tror på LCHF, man blir mindre nojjig av det, du får äta tills du är mätt och behöver inte räkna och oroa dig för att du äter för mycket. Jag ska testa och köra det i 2 veckor.

2012-06-25 @ 21:02:37
Postat av: Hannah

Håller med Hanna & Skinny Sweet :) Eat clean! ;) det tröttnar man oftast inte på.. Men med LCHF så kan du inte unna dig något gott, inte ens frukt.. För sånt förstör dieten.. Men det är ju självklart upp till dig ;)

Ta hand om dig!

2012-06-25 @ 21:34:27
URL: http://hannahwithana.blogg.se
Postat av: Mira

Jag gjorde min egen variant av LCHF (som egentligen inte är det) där jag tillät mig bönor och frukt. Åt mest fett från främst nötter, kokos och mejeriprodukter. Blodsockret var verkligen stabilt och jag var knappast sötsugen. Räknade inte kalorier utan gick på sunt förnuft och gick väl ner 3kg på några veckor. Är dock skeptisk till att inte äta kolhydrater för att det är hjärnans bränsle och följer numera "isodieten". Funkar också, men är lite jobbigare att hålla reda på och inte lika gott för en fettälskare som jag ;)

2012-06-25 @ 22:42:52
URL: http://longlastingeffect.blogg.se
Postat av: Feather

Tycker lchf verkar lite svårare att följa. Det är ju inte så svårt att välja det nyttigaste alternativet annars, och så kan man ju äta det man själv gillar och inte utelämna en massa saker så länge man håller det i små portioner!
Precis som Hanna skrev överst så kan man ju hålla "eat clean" hela livet, det blir en vana helt enkelt! :)

2012-06-26 @ 15:30:21
URL: http://lightasafeather.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0